• Stránka 1 z 1
Re: predatoři
Ahoj, kdyby jsi se kouknul víc dolů, uviděl by jsi, že už tam tento mod navržený je. Klik.
Druhý SH server, který se píše v topiku teď asi sice v plánu není, ale další fun servery se asi doopravdy zatím neplánují...
No je dobrý vědět, že o to má alespoň někdo zájem, ale problém je v tom, kdo by se toho modu ujal, protože těch lidí, co to dokáží moc není, teď jde o to mít povolení od vedení, čas toho, kdo by to dělal atd...ale proč ne, jenom říkám, že by to šlo asi pomalu
... a pak je otázka, jestli by se server ujal.
Víc ti k tomu třeba napíše HLSA, nevím...ale momentálně je delší dobu pryč, takže možná né hned.
Druhý SH server, který se píše v topiku teď asi sice v plánu není, ale další fun servery se asi doopravdy zatím neplánují...
No je dobrý vědět, že o to má alespoň někdo zájem, ale problém je v tom, kdo by se toho modu ujal, protože těch lidí, co to dokáží moc není, teď jde o to mít povolení od vedení, čas toho, kdo by to dělal atd...ale proč ne, jenom říkám, že by to šlo asi pomalu

Víc ti k tomu třeba napíše HLSA, nevím...ale momentálně je delší dobu pryč, takže možná né hned.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
Ujal bych se toho třeba já.. Kdysi dávno jsem predator mód dělal a hrálo na něm celkem dost lidí.. Rozhodně bych nějaké nápady měl
Ale pochybuji že se ted bude dělat další server.

-
FragONE - Sponzor
Hello, vzhľadom na to že na momentálnom SH servery nehrá priam tera počet hráčov navrhol by som ho prerobiť a spraviť z neho taký "multi" server a obmieňať na ňom pár pluginov napr. po mesiaci alebo 2.
Pravdaže by nám to muselo schváliť vedenie, a náš server guru Dwandy by mal na každý mesiac, dva prácu navyše, nevyznám sa do toho takže neviem ako moc je to náročné meniť tieto veci, ale myslím že by to bola celkom fajn novinka pre GS - Meniaci sa server
+ Musí sa nám vrátiť naše obľúbené HLSA, ktoré sa sťahuje nejak pridlho
P.S. Frag viem že si sa s tým SH módom nadrel, a práve preto som zvolil možnosť obmieňania pluginov ktoré si spravil aby tvoja práce nevyšla na zmar, v konečnom dôsledku na tom SH som trošičku robil aj ja
Pravdaže by nám to muselo schváliť vedenie, a náš server guru Dwandy by mal na každý mesiac, dva prácu navyše, nevyznám sa do toho takže neviem ako moc je to náročné meniť tieto veci, ale myslím že by to bola celkom fajn novinka pre GS - Meniaci sa server
+ Musí sa nám vrátiť naše obľúbené HLSA, ktoré sa sťahuje nejak pridlho

P.S. Frag viem že si sa s tým SH módom nadrel, a práve preto som zvolil možnosť obmieňania pluginov ktoré si spravil aby tvoja práce nevyšla na zmar, v konečnom dôsledku na tom SH som trošičku robil aj ja

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
No jak se tak dívám, tak celkově se moc nehraje ani na Pokemodu ani Funech :/ Před prázdninami byli servery plné a ted je jen pár lidí na serveru. Multiserver bych určitě nedělal.. není to jen tak. Na každý mod máš jiné pluginy, mapy a nastavení.. Hádalo by se to mezi sebou.
-
FragONE - Sponzor
Na funech i pokemodu jak kdy....jasně, že to není jako na publicku nebo na furienu ale jsou i časy, kdy jsou funy i pokemod plný...já je třeba hraju už opravdu dlouho a pořád mě to baví a určitě nejsem sám, jsou chvíle, kdy tam není nikdo a chvíle, kdy tam je plno.
Jinak nějakej smíšenej server si taky neumím představit, podle mě by to kromě obtížného provedení bylo i málo oblíbený, protože na takových serverech se většinou sbírají nějaký body/levely a když se to hráčům každý měsíc vynuleje, nebudou tam hrát...
Jinak nějakej smíšenej server si taky neumím představit, podle mě by to kromě obtížného provedení bylo i málo oblíbený, protože na takových serverech se většinou sbírají nějaký body/levely a když se to hráčům každý měsíc vynuleje, nebudou tam hrát...
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
V tom prípade by som zvolil obmenu na SH serveri, prípadne spraviť z neho predsa len "meniaci sa server" ale tú zmenu spraviť napr. raz za pol roka.
+ Práveže by som povedal že Pokemod je teraz plnší ako po iné roky/mesiace, minimálne plnší ako SH
+ Práveže by som povedal že Pokemod je teraz plnší ako po iné roky/mesiace, minimálne plnší ako SH
Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Lidi také odchází proto, že se hraji stále jen 4 mapy dokola.. Psal jsem o těch mapách Dwandymu několikrát ale nebyl pro. Pak jsem to psal i Fallenovi ale nějak se nic neděje.. Zřejmě i z toho důvodu lidé přestali hrát SH. Ale je to jen spekulativní.
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1