Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Predčasný apríl od Dirty!!

Příspěvekod Dirtyna » 26 bře 2013, 21:06

Ahoj, ahoj, zdraví vás vaša Dirty ktorá dostala vtipnú slinu, a rozhodla sa vystreliť si z pár ľudí.
Pod ruky som dostala svoj nový „kvalitný“ mikrofón, ktorý nevyužívam, počulo ma s ním len pár ľudí a povedala som si že si skúsim vystreliť alebo otestovať pár ľudí, ako rozpoznajú môj hlas.
Spomenula som si na jednanie pár (mladších) ľudí a aj keď ma nenapadalo ako naštvať ľudí, už kvôli hrozbe banu a tak som si povedala že sa len pokúsim zmeniť hlas, potrénujem hlasivky a zabavím sa. Dúfam že sa vďaka mojim zážitkom zabavíte aj vy. ;)

Ako prvý mi prišiel pod ruky FU. s ktorým hrávam JailBreak, no nenechal sa napáliť. Po príchode som sa ho pýtala či môže dojsť na jb5 že sú tam MFK´s a že je tam chaos. Chvíľu reagoval ako by ma nepoznal no potom hneď prišlo moje odhalenie pri vyslovení môjho mena, bodík pre teba FU.

Hneď potom prišiel Fenomen, ktorého poznám už dlhšie, ahoj Fenko. Po príchode sa ma pýtal či niečo potrebujem, a keď som povedala nie, prišiel ignor. Tak som začala trošku spamovať a potom ma poslal do kelu. Po odhalení som zistila že nemal náladu, tak prepáč Fenko, nabudúce vystihnem správny čas.

Následne prišla skupinka u ktorej som sa náramne zabavila. A to bol Enginner, J4N1, Nuubik a Sharp, chlapci myslela som že už na vás nezvládnem hovoriť. Najprv ma jeden z nich, už neviem kto (ne)slušne poslal preč, a následne prišiel môj záchvat smiechu. Pršiel J4N1 a už zo mna bol Jizzyho brat. Jizzyho reakcia „To čo je ?“
Bratom som byť prestala a bola som istým hráčom menom To*****, ktorého ako som zistila nemajú asi moc radi. Každopádne som sa nasmiala pri vyhrážkach banu, bolo to vtipné. Chlapci, vaše reakcie keď som sa odhalila, kto vlastne som si zapamätám, však Sharpiku a J4N1. :D

Werigo a Achilles, ak mám pravdu povedať už si ani nepamätám ako to vlastne bolo, len viem že pri prvom pokuse ma Werigo spoznal a pri druhom už nie. Aj keď, mala som na mále, ale Werigo sa v konečnom dôsledku napálil. Werigo boďík pre teba. :)

Technika som zastihla pri začínaní hrania LoLka. Ak si dobre pamätám , prišla som za ním že na jb3 sú MFK´s , na čo mi povedal že nemôže, no v jeho hlase bola počuť taká tá veta ktorú si každý povie „Ach ,zase nejaký kid.“ Potom chvíľka ignoru, pri ktorom som sa predstavila, a Technik nevedel čo povedať. Nakoniec som ešte odišla s hrozbou banu ak si dal zle masteries a runy. Prepáč Technik, a dúfam že si to mal správne. :)

Noblemar, Dawo a Tesla. Dawo a Tesla ma moc nepoznajú takže som vsadila na Noblemara.´No nedozvedela som sa vlastne nič, z mojej otázke ohľadne cheat hunterou, počula som len veľa zisťovania ako som sa tam dostala a kto ma moovol. Noblemar ty, ty,ty...

Gr0w tak growinko bol kedysi môj HSA na knife, tušila som tak nejak že ma nespozná čo sa mi potvrdilo. Pýtala som sa ho či nebol náhodou S-ko na čo som „zistila“ že bol aj HSA, a na moju otázku prečo mi dal neoprávnený ban, že som vláčik nedala mi povedal že rád banuje. Gr0we, ďakujem za ponaučenie.

Devil999 a BaNaN97 : Musím povedať že Banan to nezvládol už po mojej prvej vete a odišiel, takže total ignor, a Devil ako správny support mi išiel pomáhať , s mojim „nefungujúcim“ minecraftom v ktorom vidím len kocky. No keď som mu povedala že som to teda ja Dirty, dostal riadny záchvat smiechu, som rada že som ťa pobavila Devil, na koniec sa zasmial aj Banan. :D

Trnko : Na našu Trnkovicu som sa išla opýtať či by som mohla dostať práva. Je zábavné že už podla hlasu ľudia typujú hlas, celkom som sa zasmiala. Mám práva na jb2 a nesplňujem požiadavky, ako povedal Trnko? Sakra, niekde sa stala chyba v mojom rodnom liste! Trnko- si feeder. :twisted:
Multik: Na podobnú otázku ma poslal na fórko. No jo Multíku, ale ja už som u teba adminka! A vysvetli prosím Trnkovy že podmienky splňujem! ;)

WalkCZ – to bol teda oriešok, kým som ho skontaktovala. No po vypočutí môjho hlasu prišlo niečo ako medzi zúfajúcim a plačúcim hlasom a nakoniec ignor. Pri odhalení sme sa tiež dosť zasmiali. :D

Za Mateom som došla s tým že na jb2 sú taktiež MFK´s. Povedal že príde a na moje ďalšie otázky „Ako sa má“ a podobne som odpoveď nedostala, a ja ho mám tak rada. :(

Nigas und Wendy: Bola to len taká skúška, no ani jeden ma nespoznal. S Wendy nekecáme, takže to mi bolo jasné, ale že Nigas, ktorý nevie hrať Zombie ma nespoznal? Pffff.... No Nigas, doučiť!

Neymes: Ľudia hanbite sa ! Tento človek ma počul možno 3x v živote a po mojom príchode skončilo celé divadielko pretože pozdrav bol „Ahoj Dirty.“ Fňuk, tak ahoj Neymes!

Čerešničky na torte!!!
B@alinka a Nevinna , na vás som sa prichystala zlatíčka.

Bali , ale aby si vedela Nevinná na tom bola asi kúsok horšie.
Ako Dirty, som Nevinnej napísala že ju hľadá hráč, pretože „Ťupovy“ na PM´ku na Ts nereagovala. Tak teda prišla, a prišiel môj záchvat smiechu. Chcela som hrozné práva , no odpoveď bola hneď nie! What?! Zase nesplňujem požiadavky, a že mám 14! Asi mám naozaj zlý rodný list a občiansky mi ešte nemali dať :shock: ... mmm. Keď nevídu práva, tak snáď pôjdeme von nie? Nevinnej som sľúbila že som naozaj „pekný“ , no chcela mi utiecť, len tak tak som sa rýchlo odhalila že som to ja. No teba som vystihla zlatíčko!

A ešte Balinka..
Potrebovala som nutne pomôcť s fraps, nevedela som ako nahrávať dlhšie ako 30sec (ak to tu niekto naozaj vie, PM – thanks!). Balinka sa so mnou chúďa trápila a nevedela ako. A keď som sa jej pýtala že či vie kto som trápila sa ešte viac. Hovorila som jej že sa poznáme a ona furt nevedela. Fňuk, ja sa asi odsťahujem, tu ma poznajú len dvaja ľudia! No po odhalení, si sa zasmiala či nie ?

Som rada že sme sa spolu zabavili, tento topic bol iba 4fun. Dúfam že sa ľudia zabavili, dúfam že aj vy sa smejete. Bola to pre mňa taká náhrada, pretože na apríla tu s vami nebudem, tak som si z vás vystrelila už teraz. Takže apríl!! Mám vás rada.

Vaša strelená Dirty!
Dirtyna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Predčasný apríl od Dirty!!

od Rumcajz » 26 bře 2013, 21:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Predčasný apríl od Dirty!!

Příspěvekod Fenomeen » 26 bře 2013, 21:11

Ospravedlňujem sa za svoju náladu Dirty!
Fenomeen
Amatér
Amatér

Příspěvekod FUik » 26 bře 2013, 21:12

Tak pán se POZNÁ :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.instagram.com/alaner38/
FUik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod noblemar » 26 bře 2013, 21:15

Nikdo nemá koho hodit do mé room. Je to jen moje room za kterou jsem dal VIP+ za chanela jsem si zaplatil. A jestli myslíš, že jo normální přijít k někomu do room a začít spamovat na D2O1 je cheater něco, že jsem CHH+tvůj hlas :D. Pokud si chci povídat s dětmi zůstanu v nezamknuté room. Ještě ty mě ser jako by nestačilo, že mě otravuje GARLIN na JB :mrgreen:
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dirtyna » 26 bře 2013, 21:20

Ospravedlnujem sa ľuďom ktorý nemali čas :D Ale musela som, na apríla by to bolo viac kurté! :D
Upozrňujem, v tomto "prieskume" nebol použitý Voice Changer všetko som bola ja ! :D
Dirtyna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod dawo8 » 26 bře 2013, 22:09

:D :D :D
Obrázek
-------------------------------------------------------
Obrázek HLSA Furien´s
dawo8
Mistr
Mistr

Příspěvekod J4N1 » 27 bře 2013, 15:10

Ale to, že keď si prišla prvý krát tak som povedal no to bude dirty to nenapíšeš! :x
Since 2011...
J4N1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dirtyna » 27 bře 2013, 19:48

J4N1 toto bol ale druhý pokus! :D To som sa už rozhodla že idem napalovať ľudí, pred tým to bolo len tak neformálne :-P. A v skúške na ostro so všetkím čo tam patrilo si neuspel :-P
Dirtyna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FUik » 01 dub 2013, 18:50

POMSTA byla VYKONÁNA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
https://www.instagram.com/alaner38/
FUik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod danny1337 » 01 dub 2013, 19:34

:D :D :D D hehe
old playa
danny1337
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod gr0w » 02 dub 2013, 12:56

No jo, dostala si mě :D Myslel jsem si, že jsi nějaký malý chlapec :mrgreen:
gr0w
Amatér
Amatér

Příspěvekod Bulbasaur » 03 dub 2013, 15:58

Krása :DPekne si ich dostala ;)Chudák ty, koľko ľudí ťa ignorovalo a koľký ťa poznali? :Dzlé cele to je :D
PS:Fraps sťahuj tu(registrovana verzia, v podstate cracknuta, kde ide nahrávať neobmedzene a aj všetko ostatne...):http://czshare.com/1728080/Fraps_3.4.1_Build_13142.rar
Bulbasaur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TheMizzy » 20 lis 2013, 11:39 VIP

Aaaa Dirtyno ty lampo :D
TheMizzy
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Volná debata