• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Přehnaný ban, prosím o pochopení
Dobrý den, rád bych zažádal o unban na GameSite csko 1.6
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eXtr3mer
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Poskodzovanie adminov
[=] Zabanovany nickname: vote 488
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:165464849
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
Nepoškozoval jsem nějak autoritu admina jen jsem pouze vyjádřil svůj osobitý názor na Admina, který se chová arogantně. Dělali jsme si z něho srandu a hráč "Fajlip" posílal všem msg se zprávou "vote 3. čísla" a to z důvodu jeho zřejmě neprofesionálním postupu při přehozu z CT, který řekl fajlip. Tak byla celkém sranda ho kickovat, jelikož si to pravděpodobně zasloužil. Žádám pěkně prosím o unban či zkrácení banu. Permanentní ban je přehnaný. Jsem jsi vědom co jsem udělal a přísáhám, že se to nebude opakovat v podobných situacích. Dejte mi druhou šanci myslím, že žijemě v době kdy svoboda názora je důležitou věcí a něměla by být potlačována. Děkuji a hezký den přeju!
E: A berte ohled na to, že jsem nebyl úplně při smyslech
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eXtr3mer
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Poskodzovanie adminov
[=] Zabanovany nickname: vote 488
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:165464849
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
Nepoškozoval jsem nějak autoritu admina jen jsem pouze vyjádřil svůj osobitý názor na Admina, který se chová arogantně. Dělali jsme si z něho srandu a hráč "Fajlip" posílal všem msg se zprávou "vote 3. čísla" a to z důvodu jeho zřejmě neprofesionálním postupu při přehozu z CT, který řekl fajlip. Tak byla celkém sranda ho kickovat, jelikož si to pravděpodobně zasloužil. Žádám pěkně prosím o unban či zkrácení banu. Permanentní ban je přehnaný. Jsem jsi vědom co jsem udělal a přísáhám, že se to nebude opakovat v podobných situacích. Dejte mi druhou šanci myslím, že žijemě v době kdy svoboda názora je důležitou věcí a něměla by být potlačována. Děkuji a hezký den přeju!
E: A berte ohled na to, že jsem nebyl úplně při smyslech

- GESTAPO07
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Přehnaný ban, prosím o pochopení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přehnaný ban, prosím o pochopení
Vy nerozhodujete o tom, či Admini na serveroch postupovali správne a preto je absolútne neprípustné, aby ste sa vy sami rozhodovali, že Admina potrestáte kicknutím zo serveru. Od toho sme tu my. Keď máš s Adminom problém, máš si založiť sťažnosť s dôkazmi.
Váš názor vám nikto neberie a môžete ho mať. Nebudete ho ale ventilovať verejne na našich serveroch. Môžete ho vykričať doma do priestoru alebo napísať kamarátovi do súkromnej správy na STEAMe. Určite ale nie takto.
Váš názor vám nikto neberie a môžete ho mať. Nebudete ho ale ventilovať verejne na našich serveroch. Môžete ho vykričať doma do priestoru alebo napísať kamarátovi do súkromnej správy na STEAMe. Určite ale nie takto.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ban ti skrátim, keď tvoje ospravedlnenie bude slušné, priame a bez ďalších výhovoriek a komentárov okolo toho 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Dobře, velmi děkuji za zpětnou vazbu. Trošku jsem "útetl" a nedošlo mi, že mohu dostat ban. Velice se omlouvám a slibuji, že se to opakovat nebude. Děkuji hezký zbytek dne.
(Ještě jestli mohu podotknout, jestliže by mi ban byl tedy zkrácen na jak dlouho?) Totiž GS se stal mým oblíbeným serverem proto jsem přestal hrál na kotelně
(Ještě jestli mohu podotknout, jestliže by mi ban byl tedy zkrácen na jak dlouho?) Totiž GS se stal mým oblíbeným serverem proto jsem přestal hrál na kotelně
- GESTAPO07
- Kolemjdoucí
Dúfam, že sa podobná vec už nebude opakovať. Inak už nebudem taký prívetivý a ban ti ostane...
Ban skrátený, bež hrať
Ban skrátený, bež hrať

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Velmi děkuji, přísahám, že už se to opakovat nebude! Už jsem se zlekl, že nebudu mít co hrát o KoronaPrazdninách
, děkuji přeji hezký den

- GESTAPO07
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1