I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Přehodnocení banu Liquer305

Příspěvekod PetrPavelos » 07 led 2023, 20:38 VIP

Čau, předem říkám NEBERTE to prosím jako stížnost na Liquera, chci si jen pouze potvrdit, jestli mi nedal přehnaný ban za to.

Situace se řeší zde ----> nejkulatoulinkatejsi-jb1-mfk-t258132.html
mapa : jail_humor_2k20
jméno admina : Liquer305

Popis situace : Příkaz začíná :
"Běžte před ten terč"
Zadal jsem atrakci, kde jsem řekl, že hráči mají skočit do terče, a první 2 co tak učiní a portnou se pomocí terče, tak mají jít na bloky a přežívají ostatní umírají. 1 hráče jsem zabil za to, že měl v ruce granát.
2 využili mého nedostatku a chtěli jít do kanonu ze kterého se vyboostí a dopadnou na terč, já to bral jako, že mají atrakci plnit co nejblíže to jde, že tam mají skočit, když jsou u toho terče. (Tuhle atrakci, jsem viděl u hráče gamer, jen jsem se inspiroval)

Teď jde o to, že Liquer mi napsal, že NENÍ žádný určitý počet kdy se to bere jako MFK, že záleží na adminovi. Já měl vždy za to a všech hráčů, kterých jsem se zeptal, že MFK se bere pokud zabiju 3 nebo více hráčů.
To je stejný jako bych zabil 2 hráče omylem a dal jim VD, jelikož se to jako MFK ještě nebere, ale pokud bych zabil už 3 hráče, tak už bych jim to VD nemohl nahlásit, jelikož se jedná o MFK.

Chtěl bych prosím zde vyjadření od HLSA, jestli by neměl Liquer ban přehodnotit pouze na FK, protože z jeho poslední odpovědi (viz. příspěvek), jsem to pochopil tak, že "záleží podle admina jestli to bude FK či MFK", myslím si, že bych měl dostat ban jen za FK nikoliv MFK.
Předem díky za vyřízení.

S pozdravem nejkulatoulinkatejsi. ;)
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

[V]Přehodnocení banu Liquer305

od Rumcajz » 07 led 2023, 20:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přehodnocení banu Liquer305

Příspěvekod Liqueur305 » 07 led 2023, 20:46 VIP

Ahoj, práve na tento ban som si na potvrdenie zavolal Ajaya na discord a situáciu sme mu ukázali, zabil si tam neprávom dvoch hráčov ---> MFK.
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
Liqueur305
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod PetrPavelos » 07 led 2023, 23:41 VIP

Kozlak píše:
Hraju JB už 6 let bude to 7, nemyslím si, že bych nezvládal pravidla, ale mohu se mýlit

Jojo, pravidla zvládáš na 1. Seš fakt dement:D

Už si radši o ty práva radši ani nežádej xDD

Smutný, že se musíš vyjadřovat ke mně, to tě nějak zajímám ?
Smažte mu to dík
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod PetrPavelos » 08 led 2023, 02:00 VIP

Liqueur305 píše:Ahoj, práve na tento ban som si na potvrdenie zavolal Ajaya na discord a situáciu sme mu ukázali, zabil si tam neprávom dvoch hráčov ---> MFK.

Ahoj Liquer, děkuji za odpověď, i přes to bych tu rád uvítal jako poslední slovo od HLSA, každopádně se předem omlouvám za zbytečné starosti a poučím se pro příště.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod AJayy » 08 led 2023, 18:26 VIP

Mé vyjádření už napsal Liqueur a to se nemění. Byla to nešťastná situace, ale minimálně už víš jak to funguje.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy