• Stránka 1 z 1
[V] Prepisovať komentáre hmm
Je na grc co robíte s touto stránkou a celým CSkom
Môžete sa za seba hanbiť sami seba zosmiesnujete tým ako sa k tomu staviate a ľudia to vidia myslím ze ich tu je viac ako dosť. Prepisovať komentáre riadna drzosť no skôr prepíšem rýchlo aby si to nikto nemohol prečítať . Nieje divu .. ja by som sa za taku pracu tiez hanbila keby robím tak ako vy svoju robotu a niekto mi napíše pravdu
..
Môžete sa za seba hanbiť sami seba zosmiesnujete tým ako sa k tomu staviate a ľudia to vidia myslím ze ich tu je viac ako dosť. Prepisovať komentáre riadna drzosť no skôr prepíšem rýchlo aby si to nikto nemohol prečítať . Nieje divu .. ja by som sa za taku pracu tiez hanbila keby robím tak ako vy svoju robotu a niekto mi napíše pravdu

- moncucu124
- Kolemjdoucí
[V] Prepisovať komentáre hmm
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prepisovať komentáre hmm
Je to jednoduché Moncucu.
Prestaň tam hrávať... a vezmi so sebou čo najviac kamošov
Ja už som tu skončil po bane za "WH".
Nech sa trápny plešatý degeš extremer stará o svoj stredoveký polomŕtvy portál.. má to význam
Prestaň tam hrávať... a vezmi so sebou čo najviac kamošov

Ja už som tu skončil po bane za "WH".
Nech sa trápny plešatý degeš extremer stará o svoj stredoveký polomŕtvy portál.. má to význam

- 1iii
- Amatér
Nikdy by som neveril, že budem s icenkom súhlasiť, ale pravda. Tento server je tak pre zakomplexovaný ho adminov a verím, že tam budú mať čoraz menej hráčov. Nie preto, že by som chcel, ale preto, že sú totálne mimo.
- adrijan
- Pokročilý
ja uz nehrám, Rabin už dávno... urobte čo treba 

- 1iii
- Amatér
Je to smutné lebo dobre sa hralo kým sa admini nezačali hrať na neviem co a jeden druhého držať za cenu klamstiev ci hrať zapaty bo oni ci niekoho chrániť druhých banovat.. jedny môžu druhý nie jeden 10min druhy24 h .. hh no na čase ísť preč máš pravdu ...
- moncucu124
- Kolemjdoucí
téma zamknutá za 3...2....1....
- 1iii
- Amatér
1iii píše:téma zamknutá za 3...2....1....

- moncucu124
- Kolemjdoucí
Jediné, na čo sa tu dá reagovať je to prepisovanie príspevkov v staršej sťažnosti - klasika-sewe-t266404.html
Aj keď to bolo dlhodobo zaužívané, tak takéto prepisovanie už niekoľko rokov nerobíme, pretože sme zaviedli iné pravidlá na riešenie príspevkov, ktoré nejakým spôsobom porušujú pravidlá fóra...
Toto pochybenie som už napravil, pričom Sewee bude upozornený na to ako v podobných prípadoch postupovať
Pokladám za vyriešené
Aj keď to bolo dlhodobo zaužívané, tak takéto prepisovanie už niekoľko rokov nerobíme, pretože sme zaviedli iné pravidlá na riešenie príspevkov, ktoré nejakým spôsobom porušujú pravidlá fóra...
Toto pochybenie som už napravil, pričom Sewee bude upozornený na to ako v podobných prípadoch postupovať

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1