• Stránka 1 z 1
přepojováni na cizí SERVER
Ahoj mám takvej problém... včera jsem po dlouhé době pustil na NOTEBOOK brachu a ten se připojoval na nějaké cizi servery a potom dohral a šel spát, ráno (ted) jsem se vzbudil a připojil jsem se na server (JB2) a když zmačknu některé tlačitko (na klavesnici) tak mě to připoji na nějakej cizí SERVER (pokud bude potřeba hodim tady IP toho serveru) tak jsem dal nastaveni klavesnice a tam jsem si dal nastavit vychozi, sice mi to nedělá už na normalnich tlačitkach ale když zmačknu např... v, n, c, x, y atd... tak mě to přepoji na ten cizí SERVER a je to opravdu na nic protože nechtěně zmačknu nějaké tlačitko když budu mit na JB hodně bodů a budu bez bodů ják mě to přepoji
děkuji za RADY. 

EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
VIP: Paintball 2, Furien 6
AKADEMIE

AKADEMIE

-
Hejtik - Pokročilý
přepojováni na cizí SERVER
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: přepojováni na cizí SERVER
Zdravím toto sa mi už raz stalo, stačí vymazať súbor config.cfg a potom by to už malo byť v pohode.
cesta k súboru
Prípadne ak nechceš aby sa situácia niekedy zopakovala čo sa môže stať ak sa napojíš na nejaký zahraničný server, tak klikni pravým na config.cfg klikni na vlastnosti iba na čítanie zaškrtni a daj použiť a už sa nemôže stať že by ťa prepojovalo na iné servery pretože budeš mať chránené všetky klávesy, ale potom nebudeš môcť bindovať, takže si najprv všetko čo potrebuješ nabinduj a až potom si to daj iba na čítanie. Dúfam že som pomohol, ak by si mal ešte nejaké otázky k tomu napiš mi na steame rád poradím
cesta k súboru
- Kód: Vybrat vše
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike
Prípadne ak nechceš aby sa situácia niekedy zopakovala čo sa môže stať ak sa napojíš na nejaký zahraničný server, tak klikni pravým na config.cfg klikni na vlastnosti iba na čítanie zaškrtni a daj použiť a už sa nemôže stať že by ťa prepojovalo na iné servery pretože budeš mať chránené všetky klávesy, ale potom nebudeš môcť bindovať, takže si najprv všetko čo potrebuješ nabinduj a až potom si to daj iba na čítanie. Dúfam že som pomohol, ak by si mal ešte nejaké otázky k tomu napiš mi na steame rád poradím

-
Dioxin - Spamer
Re: přepojováni na cizí SERVER
Ahoj Rekte zase a opět jsi mi poradil
vše už funguje ják má...
mužete LOCK 

EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
AKADEMIE

AKADEMIE

-