• Stránka 1 z 1
Prepracovanie damage/karma tabuľky
Zdravím, nedávno, asi 2 týždne dozadu, sa zmenila defualtná karma z 500 na 400. Neviem, kto navrhuje takéto úpravy herného módu. Je viac situácii, keď príde hráč v strede mapy a stojí s karmou 400 proti 1000tkám. Je omnoho ťažšie dačo uhrať v rozohranej hre ako s karmou 500. Ja by som chcel navrhnúť nejaký kompromis spočívajúci na prepracovaní dmg/karma tabuľky. Defaultná karma by ostala na 400 ale DMG na karmu by sa zvýšil o niečo(trebárs ako teraz s karmou 450) a rozdiel by bol hlavne v tom, že rozdiely medzi karmou 400 a 1000 by neboli také veľké čo sa týka DMG, len by sa ťažšie na tú karmu dostávalo(rozdiel karmy 100 je asi zabitie dvoch nevinných za zradcu). Iste niekto pochopí, čo týmto návrhom konkrétne myslím, lebo lepšie to moc neviem vysvetliť.
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
- Tyranizator
- Zkušený
Prepracovanie damage/karma tabuľky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prepracovanie damage/karma tabuľky
Jakmile zvýšíš DMG tak si tím moc nepomůžeš. Protože to přidá ještě 3x násobně větší dmg hráčům s 1K karmou a byl by to totální over. Kompromis zde neexistuje.
Co se týká karmy. Tak tenkrát jsi hrával na TTT 4 s 400 karmou a nikdy jsi si nestěžoval. Navíc je aspoň těžší se na ten 1K karmy vypracovat. I já s tím mám problém.
Jestli se karma přehodí zase na 500 tak to dopadne tak že 8 hráčů z 15 bude mít 1K karmy.
Takhle jak je to těžký, tak nám dává najevo že hráč s 1 karmou má opravdu skill a umí lhát za zrádce. A aspoň to má pointu.
I já s tím mám problém získat 1k karmy.
Taky ještě k 500 karmy, tak ti stačilo zabít 2 hráče a byl jsi o 150 karmy víc v +. Takhle je aspoň ta hra pestřejší.
Díky za pochopení.
Co se týká karmy. Tak tenkrát jsi hrával na TTT 4 s 400 karmou a nikdy jsi si nestěžoval. Navíc je aspoň těžší se na ten 1K karmy vypracovat. I já s tím mám problém.
Jestli se karma přehodí zase na 500 tak to dopadne tak že 8 hráčů z 15 bude mít 1K karmy.
Takhle jak je to těžký, tak nám dává najevo že hráč s 1 karmou má opravdu skill a umí lhát za zrádce. A aspoň to má pointu.
I já s tím mám problém získat 1k karmy.
Taky ještě k 500 karmy, tak ti stačilo zabít 2 hráče a byl jsi o 150 karmy víc v +. Takhle je aspoň ta hra pestřejší.
Díky za pochopení.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Re: Prepracovanie damage/karma tabuľky
Ahoj,
toto mám na triku já, protože v základu bylo vždy 400 karmy. Pak byly nějaké problémy, přičemž při opravě se tam vloudila 500. Po hojných stížnostech se to hodilo zase na 400 a pak se opakoval podobný scénář, takže je tam zase 400. Vesměs tam ale byla vždy, i když v jednu dobu ne na obou serverech.
To co napsal Newt je vystihující, snad to bude stačit.. Kdyžtak mi ještě napiš PM, ale nemyslím si, že bys zrovna ty patřil k hráčům, co by měli problém se pak uchytit, když to zvládám i já a jsem lamka na třetí.
Hezký den, Dandee
toto mám na triku já, protože v základu bylo vždy 400 karmy. Pak byly nějaké problémy, přičemž při opravě se tam vloudila 500. Po hojných stížnostech se to hodilo zase na 400 a pak se opakoval podobný scénář, takže je tam zase 400. Vesměs tam ale byla vždy, i když v jednu dobu ne na obou serverech.
To co napsal Newt je vystihující, snad to bude stačit.. Kdyžtak mi ještě napiš PM, ale nemyslím si, že bys zrovna ty patřil k hráčům, co by měli problém se pak uchytit, když to zvládám i já a jsem lamka na třetí.

Hezký den, Dandee
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Town servery