• Stránka 1 z 1
Přesun VIP
Dobrý den, už byly zrušeny 2 zombie servery konkrétně: zombie blood 2, Zombie mini 2 na obou dvouch jsem mněl EVIP žádám o EVIP na server zombie chronic #1 a na zombie blood #1. Děkuji.
- ItzzRabi
- Kolemjdoucí
Přesun VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přesun VIP
Čau, do budúcna predtým ako založíš nový topic si prečítaj NAJČASTEJŠIE OTÁZKY, kde máš napísané: Měl jsi aktivované výhody na serveru, který byl zrušen?
- Pokud se obrátíš na email [email protected] čerstvě po zrušení serveru, tak máš ještě nějakou šanci, že budeme hodní a VIP ti přehodíme, i když nemusíme. Pokud se ozveš týdny po zrušení serveru, tak tvoje šance na přehození padá.
- Pokud se obrátíš na email [email protected] čerstvě po zrušení serveru, tak máš ještě nějakou šanci, že budeme hodní a VIP ti přehodíme, i když nemusíme. Pokud se ozveš týdny po zrušení serveru, tak tvoje šance na přehození padá.
❤
-
SwitchFavy - Spamerův sluha
Dobrý den, byl bych moc rád kdyby jste mi vrátili moje peníze nebo vip.
- ItzzRabi
- Kolemjdoucí
Prosím vás, už jsem si koupil i normalní VIP tak jenom prosím na kolenou dejte mi to EXTRAVIP. Fakt moc prosím. 

- ItzzRabi
- Kolemjdoucí
Pane Rabi možnosti jste měl, máte tady i odkazy co máte dělat. Vyhněte se prosím Vás dalšímu spamu.
-
NecroFun - Drbna
Zdravím,
Pokud byl Server zrušen, tak byla nějaká doba do které si se mohl příhlasit a VIP/eVIP si přesunout.
Vzhledem k tomu že ta doba již dávno vyprchala to již není možné.
Viz zde podmínky s kterýma souhlasí každý kupující před aktivaci VIP/eVIP
11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez. V pripade problemu muze kontaktovat [email protected] kde probehne odborna rada.
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
V případě odborné rady napiš na [email protected] kde ti odpoví v co nejkrátším čase buď Lulka nebo Dwandy.
pokud k tomu budeš potřebovat víc info a podrobnější najdi jsi mě na Teamspeaku pojd Nickem: Peklooo
Přeji hezký večer.
Pokud byl Server zrušen, tak byla nějaká doba do které si se mohl příhlasit a VIP/eVIP si přesunout.
Vzhledem k tomu že ta doba již dávno vyprchala to již není možné.
Viz zde podmínky s kterýma souhlasí každý kupující před aktivaci VIP/eVIP
11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez. V pripade problemu muze kontaktovat [email protected] kde probehne odborna rada.
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
V případě odborné rady napiš na [email protected] kde ti odpoví v co nejkrátším čase buď Lulka nebo Dwandy.
pokud k tomu budeš potřebovat víc info a podrobnější najdi jsi mě na Teamspeaku pojd Nickem: Peklooo
Přeji hezký večer.
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1