• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Přihláška do Akademie
Nick ve hře:Lukys Čech hellcase.com
Nick na fóru:LukysCech24
Odkaz na steam profil:http://steamcommunity.com/profiles/76561198338320208
Věk:13
Steam ID:STEAM_1: 0:189027240
Odkaz na váš HLstats: xx
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: moc rád bych chtěl akademníka, protože mě vadí lidi kteřří neuměji pravidla a když se jim to někdo snaží vvysvětlit nadávají a chtěl bych naopak pomáhat těm co to neumí
Něco o mně: Ahoj,moje jmeno je Lukáš Čech bydlím v Terezíně Okres Litomeřice jsme velmi aktivní hráč a mám rád JailBreak a fotbal také natáčím na YouTube kde chci vám dělat reklamy na server atd.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: žádný maximalně myslím že mě kickli za AFK k T z CT
Nick na fóru:LukysCech24
Odkaz na steam profil:http://steamcommunity.com/profiles/76561198338320208
Věk:13
Steam ID:STEAM_1: 0:189027240
Odkaz na váš HLstats: xx
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: moc rád bych chtěl akademníka, protože mě vadí lidi kteřří neuměji pravidla a když se jim to někdo snaží vvysvětlit nadávají a chtěl bych naopak pomáhat těm co to neumí
Něco o mně: Ahoj,moje jmeno je Lukáš Čech bydlím v Terezíně Okres Litomeřice jsme velmi aktivní hráč a mám rád JailBreak a fotbal také natáčím na YouTube kde chci vám dělat reklamy na server atd.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: žádný maximalně myslím že mě kickli za AFK k T z CT
- LukysCech24
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Přihláška do Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška do Akademie
To zní celkem fajnově, namísto správce akademie se stanu akademníkem. Bohužel pro tebe, už není místo.LukysCech24 píše:moc rád bych chtěl akademníka

Né ale vážně ... nesplňuješ základní podmínky pro přijetí a chybí ti tu HlStats.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1