• Stránka 1 z 1
[Přijat] Přihláška na akademii
Nick na serveru : VeleMarw
Vek : 14
Proč se chci stát akademikem ? : Nu, věřím, že i přes to, že je tu velký počet adminů, každá pomocná ruka se vždy hodí, ne? Na serveru jsem denně dost aktivní a za tu dobu se dá mnohé vidět, nahlásit, a potrestat, né? Je jasný, že ze začátku bych se držel rad zkušenějších a nejednal uspěchaně. Rád pomáhám hráčům a hlavně.. Na tomhle serveru jsem i hrával jako nezkušený. Ale v tomhle prostředí jsem se držel i před 4-mi roky. Už v tý době jsem cítil, že bych se přihlásil a moc rád pomohl v rozvoji. No, trvalo dlouho, než tahle doba nastala, ale jsem tady
Jsem rád, že se tenhle server pořád drží a je aktivní
na této aktivitě bych se tedy rád podílel a chtěl vám pomáhat. Fascinuje mě pokrok, který by se mnou byl možná ještě rychlejší, chtěl bych to aspoň zkusit 
Moje přestupky : Není tomu dlouho, co jsem objevil shop okopírovaný ze skyblocku a uploadovaný sem, kde byly levné věci. Tohoto přestupku je mi velmi lito.
Vlastnění original MC : Ne.
Vek : 14
Proč se chci stát akademikem ? : Nu, věřím, že i přes to, že je tu velký počet adminů, každá pomocná ruka se vždy hodí, ne? Na serveru jsem denně dost aktivní a za tu dobu se dá mnohé vidět, nahlásit, a potrestat, né? Je jasný, že ze začátku bych se držel rad zkušenějších a nejednal uspěchaně. Rád pomáhám hráčům a hlavně.. Na tomhle serveru jsem i hrával jako nezkušený. Ale v tomhle prostředí jsem se držel i před 4-mi roky. Už v tý době jsem cítil, že bych se přihlásil a moc rád pomohl v rozvoji. No, trvalo dlouho, než tahle doba nastala, ale jsem tady

Moje přestupky : Není tomu dlouho, co jsem objevil shop okopírovaný ze skyblocku a uploadovaný sem, kde byly levné věci. Tohoto přestupku je mi velmi lito.
Vlastnění original MC : Ne.
- VeleMarw
- Kolemjdoucí
[Přijat] Přihláška na akademii
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška na akademii
Zdravím.
Proč tě mám za provokatéra / problémového hráče na survivalu? Myslíš si, že na akademika -budoucího Administrátora máš?
Proč tě mám za provokatéra / problémového hráče na survivalu? Myslíš si, že na akademika -budoucího Administrátora máš?
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Jestli mě máš za hajz__ kvůli těm shulkerům, tak to se vyřešilo. Co bylo, bylo. Za sebou mám mnoho nahlášených bugů a i nějaké ty cheatery. Vím, že to bylo špatný a navíc se hned na to nekam hlasit... ale už to fakt nikdy neudělám a změnil jsem se
A za tu prihodu s Forsym se omlouvám.
Vím, že má minulost v tom teď hodně hraje roli. Ale vyhlídky do budoucna budo pravým opakem ;')) Vím, že má minulost v tomto rozhodování má teď velkou váhu, ale do budoucna budou pravým opakem. Prosil bych, dozadu se moc nedívat 

- VeleMarw
- Kolemjdoucí
Zdravím.
Dobrá vyhovím ti, na tvojí minulost koukat nebudu. Každý se dokáže změnit.
Ahoj, byl jsi přijat do Akademie.
• Co jako akademik musíš dělat je napsáno ZDE
• Jak se staneš akademikem pokročilým je napsáno ZDE
• Přečti si a aktivně sleduj dění okolo Akademik Administrace kterou najdeš ZDE
Pokud máš zájem o nahození ikony na TS napiš soukromou zprávu uživateli Mossato či Rhadley [Na TS]
V případě problému neváhej kontaktovat vedení akademie
Dobrá vyhovím ti, na tvojí minulost koukat nebudu. Každý se dokáže změnit.
Ahoj, byl jsi přijat do Akademie.
• Co jako akademik musíš dělat je napsáno ZDE
• Jak se staneš akademikem pokročilým je napsáno ZDE
• Přečti si a aktivně sleduj dění okolo Akademik Administrace kterou najdeš ZDE
Pokud máš zájem o nahození ikony na TS napiš soukromou zprávu uživateli Mossato či Rhadley [Na TS]
V případě problému neváhej kontaktovat vedení akademie
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1