• Stránka 1 z 1
[Zamítnut]Prihláška na akademika / Minecraft
Věk: 14+
Aktivita na serveru: Minimálně 15 nahraných hodin. - teraz neviem či mám, ale zaregistorovaný som, ale často som si menil herný nick cez mojang. (pomaly nahrávam aktivitu)
Chat: V chatu nesmí být žádné nadávky, spam a jiné blbosti.
Minecraft: Nejlépe mít zakoupený minecraft (pokud ne, musíte časem dokoupit!)
---
Nick: iGniSsak
Proč se chci stát adminem: Chcel by som zamedziť porušovanie pravidiel, zlepšiť chod serveru/portálu a získať ďalšiu referenciu do mojej "adminskej kariéry"
Jak dlouho jsem na GS: Viacej ako 2 roky.
Kolik mi je let: 14
Pár slov o sobě: Volám sa Jakub. Hrávam Minecraft už cez 3 roky. Bol som už na GS CS:GO/CS 1.6 akademikom.. bol som zrušený z dôvodu: Vlastná žiadosť - nebavilo ma to. Keďže hrávam Minecraft každý deň tak som si teda zažiadal o akademika tu.
Čím můžu být přínosem: Venujem sa grafike, mám veľa skúseností či už s celkovou administráciou atp.. Vždy na server príde nováčik, ktorý sa pýta ako sa robí rezidencia.. ako toto tak mu rád vždy pomôžem
Vlastníte originálnu hru minecraftu: Áno, na nick uvedený vyššie.
Aktivita na serveru: Minimálně 15 nahraných hodin. - teraz neviem či mám, ale zaregistorovaný som, ale často som si menil herný nick cez mojang. (pomaly nahrávam aktivitu)
Chat: V chatu nesmí být žádné nadávky, spam a jiné blbosti.
Minecraft: Nejlépe mít zakoupený minecraft (pokud ne, musíte časem dokoupit!)
---
Nick: iGniSsak
Proč se chci stát adminem: Chcel by som zamedziť porušovanie pravidiel, zlepšiť chod serveru/portálu a získať ďalšiu referenciu do mojej "adminskej kariéry"

Jak dlouho jsem na GS: Viacej ako 2 roky.
Kolik mi je let: 14
Pár slov o sobě: Volám sa Jakub. Hrávam Minecraft už cez 3 roky. Bol som už na GS CS:GO/CS 1.6 akademikom.. bol som zrušený z dôvodu: Vlastná žiadosť - nebavilo ma to. Keďže hrávam Minecraft každý deň tak som si teda zažiadal o akademika tu.

Čím můžu být přínosem: Venujem sa grafike, mám veľa skúseností či už s celkovou administráciou atp.. Vždy na server príde nováčik, ktorý sa pýta ako sa robí rezidencia.. ako toto tak mu rád vždy pomôžem

Vlastníte originálnu hru minecraftu: Áno, na nick uvedený vyššie.
-
SouLBurn - Zkušený
[Zamítnut]Prihláška na akademika / Minecraft
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prihláška na akademika / Minecraft
A nie, nemám už práva na konkurečnom portáli 

-
SouLBurn - Zkušený
• Stránka 1 z 1