• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Přihláška na akademika
Nick ve hře: Babovicka
Nick na fóru: Babovicka
Odkaz na profil: babovicka-u38357.html
Věk: 15 ( 23.6.1999 )
Steam ID: STEAM_0:1:56699543
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6998
Proč chci akademika: No dobře, trošičku se tu rozepíši, akademika bych chtěl získat abych mohl dosáhnout administrativních práv na vašich server, jelikož mi nebylo ještě 18 tak by to bez akademie nešlo. Na serveru se mi nelíbí, když někteří hráči nerespektují nebo neovládají pravidla ( CT-demence, FK, MFK,.. ).
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano, nebudu tu lhát, že jsem nic neměl, pokuď jsem si vědom tak jsem obdržel 1 ban na furienu za kemp ( byla to moje chyba - ale prostě to jinak nešlo, protože jsme měli over. ) Další ban který jsem dostal ( kvůli tomu jsem přišel o akademika+ ) byl VAC BAN na Counter-Strike: Source, byla to moje chyba, na serveru jsem si zapl BHOP hack. Myslím si, že mě tato zkušenost velmi poučila a napravila, jsem schopen znovu nahlašovat a dosáhnout zaslouženého akademika, teda pokuď mi dáte šanci se ukázat.
S pozdravem, Bábovička.
Nick na fóru: Babovicka
Odkaz na profil: babovicka-u38357.html
Věk: 15 ( 23.6.1999 )
Steam ID: STEAM_0:1:56699543
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6998
Proč chci akademika: No dobře, trošičku se tu rozepíši, akademika bych chtěl získat abych mohl dosáhnout administrativních práv na vašich server, jelikož mi nebylo ještě 18 tak by to bez akademie nešlo. Na serveru se mi nelíbí, když někteří hráči nerespektují nebo neovládají pravidla ( CT-demence, FK, MFK,.. ).
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano, nebudu tu lhát, že jsem nic neměl, pokuď jsem si vědom tak jsem obdržel 1 ban na furienu za kemp ( byla to moje chyba - ale prostě to jinak nešlo, protože jsme měli over. ) Další ban který jsem dostal ( kvůli tomu jsem přišel o akademika+ ) byl VAC BAN na Counter-Strike: Source, byla to moje chyba, na serveru jsem si zapl BHOP hack. Myslím si, že mě tato zkušenost velmi poučila a napravila, jsem schopen znovu nahlašovat a dosáhnout zaslouženého akademika, teda pokuď mi dáte šanci se ukázat.
S pozdravem, Bábovička.
-
Babovicka - Pokročilý
[Zamítnuto] Přihláška na akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška na akademika
Ehm podivej se jak dlouho jsi zamitnut na akademika
Já myslím že 6. Měsíců
Já myslím že 6. Měsíců
-
JeffyGS - Spamer
Mas do 13.12.
-
JeffyGS - Spamer
Sice lituješ, ale bohužel, následky jsou takové, jaké ti napsal tero.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1