• Stránka 1 z 1
[Prešiel akadémiou] Přihláška na akademika
Nick ve hře: SilentReaper
Nick na fóru: SilentReaper
Odkaz na profil: Zde!
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:61234437
Odkaz na váš HLstats: Zde!
Proč chci akademika: Na JailBreaku 1 hraju skoro pořád a už mě nebaví vidět ty co porušují pravidla či jinak znepříjemňují hru. Nad věcmi přemýšlím s chladnou hlavou a také se rychle nenaštvu ani se s nikým moc nehádám. Jsem skoro pořád na serveru a hodně si užívám na vašich serverech. Rád bych chtěl být akademikem a nahlašovat hráče co dělají paseku na Gamesites (Jail-Break) CS:GO serverech.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na CS:GO jsem nikdy nedostal ban od vašeho herního portálu.
Nick na fóru: SilentReaper
Odkaz na profil: Zde!
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:61234437
Odkaz na váš HLstats: Zde!
Proč chci akademika: Na JailBreaku 1 hraju skoro pořád a už mě nebaví vidět ty co porušují pravidla či jinak znepříjemňují hru. Nad věcmi přemýšlím s chladnou hlavou a také se rychle nenaštvu ani se s nikým moc nehádám. Jsem skoro pořád na serveru a hodně si užívám na vašich serverech. Rád bych chtěl být akademikem a nahlašovat hráče co dělají paseku na Gamesites (Jail-Break) CS:GO serverech.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na CS:GO jsem nikdy nedostal ban od vašeho herního portálu.
-
SilentReaper - Pokročilý
[Prešiel akadémiou] Přihláška na akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Prijatý] Přihláška na akademika
Ahoj, bol si prijatý do akadémie CS GO, tvojou úlohou je počnúc dnešným dňom nazbierať 50 bodov pridávaním hriešnikov do sekcie Porušovanie Pravidiel JB CS:GO.
Po nazbieraní 50 bodov ma kontaktuj PMkou tu na webe pre ďalšie info
Po nazbieraní 50 bodov ma kontaktuj PMkou tu na webe pre ďalšie info
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1