• Stránka 1 z 1
(přijat)Práva D2O1
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na D2O1 server.
Nick v hre : iznck
Nick na fóre : iznck
Vek : 22
Steam nick : iznck
Steam ID : STEAM_0:1:60737145
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=116527
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, žiaden ban aktívny nemám pokiaľ o tom viem.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Igor ako som vyššie písal mám 22 rokov, mám vyštudovanú strednú odbornú školu v odbore doprava a logistika. Venujem sa športom ako futbal a podobne či už aktívne alebo aj pasívne. A po práci a najmä vo voľnom čase si zahrám 1.6-ku na vašom portáli či už server D2O1, alebo nejaký ten SniperWar
.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Prečo? No je to úplne jednoduché keď som na servery chcem aby tam bol chod úplne pohode, čo znamená že niekto kto nadáva inému hráčovi chcem ho najprv upozorniť a potom už aj potrestať nie je to pekne ak si niekto príde zahrať hru a počúva tam nadávky a podobne. A tak isto tam chcem povyhadzovať nejakých tých cheaterov. Viem že zatiaľ som nahlásil až 1 človeka
no hold asi nemám šťastie na nich čo je samozrejme iba dobré
.
Ďakujem za prečítanie, a dúfam v kladný výsledok
Nick v hre : iznck
Nick na fóre : iznck
Vek : 22
Steam nick : iznck
Steam ID : STEAM_0:1:60737145
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=116527
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, žiaden ban aktívny nemám pokiaľ o tom viem.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Igor ako som vyššie písal mám 22 rokov, mám vyštudovanú strednú odbornú školu v odbore doprava a logistika. Venujem sa športom ako futbal a podobne či už aktívne alebo aj pasívne. A po práci a najmä vo voľnom čase si zahrám 1.6-ku na vašom portáli či už server D2O1, alebo nejaký ten SniperWar

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Prečo? No je to úplne jednoduché keď som na servery chcem aby tam bol chod úplne pohode, čo znamená že niekto kto nadáva inému hráčovi chcem ho najprv upozorniť a potom už aj potrestať nie je to pekne ak si niekto príde zahrať hru a počúva tam nadávky a podobne. A tak isto tam chcem povyhadzovať nejakých tých cheaterov. Viem že zatiaľ som nahlásil až 1 človeka

Ďakujem za prečítanie, a dúfam v kladný výsledok

-
iznck - Amatér
(přijat)Práva D2O1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva D2O1
Ahoj, zkus ještě něco nahlásit do porušení pravidel, stačí 3-4 hráče a nevidím problém jít k pohovoru 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1