• Stránka 1 z 1
(Přijat) Žádost o práva CTF1
Nick ve hře: Japanekauto
Nick na fóru: Fabie
Odkaz na profil: fabie-u52880.html
Věk: 26
Steam ID: STEAM_0:0:190433736
Sekce, kde žádám o práva: CTF 1
Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... ayer=50669
O práva žádám již podruhé. Byl jsem adminem a velmi jsem chyboval, od banování Hafinky až po zbytečně dlouhé bany a svým chováním jsem hráče spíše odradil, než aby viděli, že jsem tu pro ně a pro jejich pomoc. Jsem si jist, že jsem se poučil, ale potřebuji spíše Vaší důvěru, než svou jistotu.
Moje prohřešky na GS: Žádné.
A co já? No, jmenuji se Lukáš, je mi 26 let, studoval jsem CNC stroje, nyní pracuji v zahraničí, mám více prací a ve volném čase šprechtím němčinu. To ovšem žádá odpočinek a jak jinak odpočívat, než u Counter Strike 1.6?
Pokud by jsem dostal šanci stát se adminem, žádám Vás o čas a vysvětlení mi pravidla banování, veškeré podmínky, které se toho týkají, mé možnosti a omezení a ostatní věci. Nerad by jsem Vás opět zklamal, věřím, že budete opět spokojení.
Děkuji, Váš malý sporťáček Fábie.
Nick na fóru: Fabie
Odkaz na profil: fabie-u52880.html
Věk: 26
Steam ID: STEAM_0:0:190433736
Sekce, kde žádám o práva: CTF 1
Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... ayer=50669
O práva žádám již podruhé. Byl jsem adminem a velmi jsem chyboval, od banování Hafinky až po zbytečně dlouhé bany a svým chováním jsem hráče spíše odradil, než aby viděli, že jsem tu pro ně a pro jejich pomoc. Jsem si jist, že jsem se poučil, ale potřebuji spíše Vaší důvěru, než svou jistotu.
Moje prohřešky na GS: Žádné.
A co já? No, jmenuji se Lukáš, je mi 26 let, studoval jsem CNC stroje, nyní pracuji v zahraničí, mám více prací a ve volném čase šprechtím němčinu. To ovšem žádá odpočinek a jak jinak odpočívat, než u Counter Strike 1.6?
Pokud by jsem dostal šanci stát se adminem, žádám Vás o čas a vysvětlení mi pravidla banování, veškeré podmínky, které se toho týkají, mé možnosti a omezení a ostatní věci. Nerad by jsem Vás opět zklamal, věřím, že budete opět spokojení.
Děkuji, Váš malý sporťáček Fábie.

-
Fabie - Pokročilý
(Přijat) Žádost o práva CTF1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva CTF1
2018-08-06 19:50:30 nemají být sourozenci.
. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2018-08-06 19:50:14 Copak, náboje?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2018-08-06 19:49:59 Ale je to chyba rodičů-.. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2018-08-06 19:49:35 JSi blb.. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust

2018-08-06 19:50:14 Copak, náboje?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2018-08-06 19:49:59 Ale je to chyba rodičů-.. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2018-08-06 19:49:35 JSi blb.. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Ano, to jsou má slova, takto popichuju lidi často, ale jsou to přátelé, které znám osobně.
Když se podíváte na veškerá má slova, je tam toho mnohem více, ale jak si jistě všimnete, vyhnul jsem se vulgarismům, tedy až na pár vyjímek, kdy jsem vynadal sobě, nikoli konkrétní osobě.
Pokud někdy používám vulgarismy, tak pouze v admin chatu a vulgarismus je použit jako přídavné jméno, které označuje cheatera.
Myslíte si, že toto je přestupek, který mi brání stát se adminem? Obzlášť, když se podíváte na mou aktivitu v sekcích o porušování pravidel a akademii? Podívejte se prosím pořádně, já nikomu nenadávám a snažím se nastolit příjemnou atmosféru, aby se ostatní hráči cítili příjemně a hráli o to radši.
Fábie.
Když se podíváte na veškerá má slova, je tam toho mnohem více, ale jak si jistě všimnete, vyhnul jsem se vulgarismům, tedy až na pár vyjímek, kdy jsem vynadal sobě, nikoli konkrétní osobě.
Pokud někdy používám vulgarismy, tak pouze v admin chatu a vulgarismus je použit jako přídavné jméno, které označuje cheatera.
Myslíte si, že toto je přestupek, který mi brání stát se adminem? Obzlášť, když se podíváte na mou aktivitu v sekcích o porušování pravidel a akademii? Podívejte se prosím pořádně, já nikomu nenadávám a snažím se nastolit příjemnou atmosféru, aby se ostatní hráči cítili příjemně a hráli o to radši.

Fábie.
-
Fabie - Pokročilý
Zdravím Fabie,
napiš danému vyššímu, kdo tě zrušil, aby se sem vyjádřil a rozhodl se on, zda jsi připraven být znovu nahozen nebo ne.
Poté sem dopíšu verdikt.
napiš danému vyššímu, kdo tě zrušil, aby se sem vyjádřil a rozhodl se on, zda jsi připraven být znovu nahozen nebo ne.
Poté sem dopíšu verdikt.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Az budu priste placat, kde nemam, dostanu trvaly ban na cely multiacc, kterym zde prudim lidi.
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
Vek mas na to, abys mel rozum. Pripada mi ale, ze bys ho mohl mit vice. I presto bych to s Tebou jeste zkusil. Pokud projdes pohovorem, dostanes opet akademicka prava. Tam budes moct ukazat, ze si sance vazis a casem treba ziskas i prava plna. Souhlasis?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Jistě že souhlasím, je to možnost jak pomoci a zároveň mohu ukázat, jak zodpovědně přistoupím k práci, kterou mi svěřujete.
Děkuji, Vaše Fábie.
Děkuji, Vaše Fábie.
-
Fabie - Pokročilý
Výborně, takže někdo z HLSA se ti brzy ozve a ujme se tě.
V řešení.........
V řešení.........
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Přidej si mně teda na Steamu a dořešíme to 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: (V řešení) Žádost o práva CTF1
Přijat s akademickými právy, vítej zpět 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1