• Stránka 1 z 1
(přijata)Žiadosť o admina
Ahoj, rada by som požiadala o admina na Aim sekciu.
Nick v hre : Patrii
Nick na fóre : 3Patrii
Profil na fóre : forum
Vek : 20
Steam nick : Patrii
Steam ID : STEAM_0:1:54057650
Hlstats : hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Nie
Niečo o sebe : Tak zdravím, moje meno je Patrícia. Pracujem ako zdravotná sestra vo Fakultnej nemocnici v Žiline. Ako som už písala v predchádzajúcej žiadosti, cs 1.6 hrám už niekoľko rokov.
Prečo by som chcela na GS adminovať? : Pred pár mesiacmi som sa nechala odobrať po 3 rokoch adminovania, kde boli nato určité dôvody. Jeden hlavný bol, že nebolo veľa času sa tomu venovať. No teraz je toho času o čosi viac. Taktiež ma to stále baví. No prísť na server a vidieť tam veľa hráčov porušujúcich pravidlá je čoraz viac a viac. Preto by som chcela opäť touto cestou pomôcť a byť prínosom pre tento portál.
Vopred ďakujem,
s pozdravom P.
Nick v hre : Patrii
Nick na fóre : 3Patrii
Profil na fóre : forum
Vek : 20
Steam nick : Patrii
Steam ID : STEAM_0:1:54057650
Hlstats : hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Nie
Niečo o sebe : Tak zdravím, moje meno je Patrícia. Pracujem ako zdravotná sestra vo Fakultnej nemocnici v Žiline. Ako som už písala v predchádzajúcej žiadosti, cs 1.6 hrám už niekoľko rokov.
Prečo by som chcela na GS adminovať? : Pred pár mesiacmi som sa nechala odobrať po 3 rokoch adminovania, kde boli nato určité dôvody. Jeden hlavný bol, že nebolo veľa času sa tomu venovať. No teraz je toho času o čosi viac. Taktiež ma to stále baví. No prísť na server a vidieť tam veľa hráčov porušujúcich pravidlá je čoraz viac a viac. Preto by som chcela opäť touto cestou pomôcť a byť prínosom pre tento portál.
Vopred ďakujem,
s pozdravom P.
-
3Patrii - Zkušený
(přijata)Žiadosť o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1