Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

(Prijatý) Žádost o práva ( Zombie Chronic #1 )

Příspěvekod morrisbye » 31 srp 2020, 22:02

Zdravím,
tak to zkouším znovu už i se steamem, tak doufám, že by to ted´ mohlo vyjít. :) Doufám, že nevadí, že sem to jen zkopíroval a nedal jsem si tu znovu tu práci toho psaní :D

Nick ve hře: JURKOMOR ( morrisbye )

Nick na webu: morrisbye

Můj věk: 23let

Steam nick: Steam jsem neměl dlouho ale kvůli právům na tomhle serveru, jsem si ho prostě musel koupit, tak snad to vyjde.

STEAM_ID: STEAM_0:1:555408012

Nějaké bany a tak dále jsem nedostal, možná kdysi dávno za nějaké nadávky nebo, že jsem byl AFK nebo tak, to možná ano. Ale jak píšu, bylo to dávno, když jsem byl ještě malej capart xD

Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Jiří a pocházím z Moravy. CS-ku se věnuji už nějakej ten pátek asi od svých 7-8let.Dřív jsem tu hrával asi 6-7let zpátky s kamarádem a drtili jsme Zombíky, tahali jsme top15 ve vlastním clanu, jestli se to tak dá nazvat. Rád vzpomínám na staré časy. Prodal jsem STEAM, protože už nebyl čas hrát všelijaké hry a věnovat se tomu fakt hodiny.Doba jde dopředu a my s ní, holka, sport, práce a tak dále. Určitě to znáte :)

Proč bych se chtěl stát Adminem ? Rád vzpomínám na staré časy, tak jsme si řekli s kamošem, že to začnem zase hrát a zavzpomínáme na staré dobré časy, tak jak to bylo před 6-7lety. Rád bych se pokusil pomoct jak na webu, tak i na serveru, tak aby nedocházelo ke komplikacím. Byl bych rád, kdyby byl mír a pohoda, tak jak na webu, tak i na serveru. Byl bych rád, kdyby se na serveru drželo dost lidí a nechtěl bych aby to upadlo uplně. Na serveru se moc Adminů nemotá, občas tam někoho zahlédnu. Předevčírem byl na serveru jeden Admin ale momentálně nevím jak se jmenoval, tak zrovna zneužíval svoje pravomoce, což bylo vlastně nespravedlivé vůči ostatním. Byl bych rád, kdyby tohle zmizelo, protože pak hrozí, že hráči se naštvou a odejdou jinam.

Doufám, že jsem Vám napsal vše, co jste si přáli jako HL.Admini a taky doufám, že to pro Vás nebylo únavné.
Děkuji Vám všem, kdo si toto přečetl...a doufám, že bych Vám byl v budoucnu nápomocen.
S pozdravem

JURKOMOR
JURKOMOR
morrisbye
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Prijatý) Žádost o práva ( Zombie Chronic #1 )

od Rumcajz » 31 srp 2020, 22:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva ( Zombie Chronic #1 )

Příspěvekod Niggas » 01 zář 2020, 11:55

Ahoj, je fajn, že si si kúpil steam, len by to chcelo ešte troška aktivity. Pozeral som aj tvoj NonSteam a ani tam nebola nejaká dobrá. Skús na steame nahrať aspoň 20+ hodín (pozret koľko máš nahrané si vieš na HLST na zombie serveroch) a pokiaľ sa nevyskytne nejaký problém, môžeme skočiť na pohovor. Ked nahráš tú aktivitu, napíš mi na webe a dohodneme sa ako ďalej.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod morrisbye » 23 zář 2020, 20:11

Podmínky bych měl mít splněný :)
JURKOMOR
morrisbye
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Niggas » 24 zář 2020, 17:27

Tak na steame sa dohodneme, ako ďalej :)

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Niggas » 05 říj 2020, 20:28

Prijatý, vitaj :)

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: (Prijatý) Žádost o práva ( Zombie Chronic #1 )

Příspěvekod morrisbye » 05 říj 2020, 20:34

Ahoj, děkuji :)
JURKOMOR
morrisbye
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů