• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]příkaz "host_writeconfig" nefunguje
Zdravím,
potřebuju si uložit in-game nastavení do texťáku, abych ho měl zazálohované, protože jsem si veškeré herní parametry nastavoval ve hře přes konzoli (crosshair apod..), dočetl jsem se že příkaz host_writeconfig [nazev_configu] uloží aktuální herní nastavení do složky csgo/cfg ve formě nazev_configu.cfg, nicméně žádný takový konfig se tam neobjeví, v konzoli to žádnou chybu nevyhodí... zapisování do této složky mám povolené.
Předem díkes za rady, pokud víte.
potřebuju si uložit in-game nastavení do texťáku, abych ho měl zazálohované, protože jsem si veškeré herní parametry nastavoval ve hře přes konzoli (crosshair apod..), dočetl jsem se že příkaz host_writeconfig [nazev_configu] uloží aktuální herní nastavení do složky csgo/cfg ve formě nazev_configu.cfg, nicméně žádný takový konfig se tam neobjeví, v konzoli to žádnou chybu nevyhodí... zapisování do této složky mám povolené.
Předem díkes za rady, pokud víte.
- umbreIIa
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]příkaz "host_writeconfig" nefunguje
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: příkaz "host_writeconfig" nefunguje
Ahoj,
tebou zadávany command ti uloží zmeny do config.cfg (nevytvorí ti ďalší) pokiaľ sa mýlim oprav ma no skús sa pozrieť tam.
Každopádne pri nastavovaní pikazov cezkonzolu sa ti to automaticy uklada do config.cfg (poprípade tam kde máš exec (ten zistíš znova v config.cfg
)
Inač ak zadáš command vysšie uvedený napíše to niečo alebo vôbec nič?...
Prajem pekný zvyšok večera.
tebou zadávany command ti uloží zmeny do config.cfg (nevytvorí ti ďalší) pokiaľ sa mýlim oprav ma no skús sa pozrieť tam.
Každopádne pri nastavovaní pikazov cezkonzolu sa ti to automaticy uklada do config.cfg (poprípade tam kde máš exec (ten zistíš znova v config.cfg

Inač ak zadáš command vysšie uvedený napíše to niečo alebo vôbec nič?...
Prajem pekný zvyšok večera.
-
OrIoN7531 - Drbna
Napíše, že byl vytvořen cfg s názvem který jsem zadal...Co se týče config.cfg, tak ano, to jsem někde četl, nicméně já ve složce cfg žádný file s názvem config.cfg nemám, jen config.360.cfg, pak config.default.cfg, oba obsahují minimum příkazů.
- umbreIIa
- Kolemjdoucí
Je to v celku zaujímavé nemáš určité súbory skryté? Skús dať Ctrl+Win+R a zadať config.cfg (Ak sa nemýlim otvorí to prehľadávanie)
A nemáš to ani takto csgo/config.cfg?
A nemáš to ani takto csgo/config.cfg?
-
OrIoN7531 - Drbna
Trošku nechápu jak tam nemůžeš mít config.cfg, ale zkus to co ti sem napsal ten nademnou.
-
LANDON - Kazatelův učeň
Skryté soubory mám zobrazené.
Nicméně po delším googlení jsem zjistil, že po posledním updatu byl config.cfg přemísten do:
\Steam\userdata\"your account, tradelink digits"\730\local\cfg
je to zároveň složka, do které se ukládají cfg soubory vytvořené ve hře. (Jen pro info, kdyby někdo měl stejný problém)
Každopádně díkes za ochotu.
Nicméně po delším googlení jsem zjistil, že po posledním updatu byl config.cfg přemísten do:
\Steam\userdata\"your account, tradelink digits"\730\local\cfg
je to zároveň složka, do které se ukládají cfg soubory vytvořené ve hře. (Jen pro info, kdyby někdo měl stejný problém)
Každopádně díkes za ochotu.

- umbreIIa
- Kolemjdoucí
Takže tým pádom asi máš vyriešené a vďaka za info na riešenie
btw: Valve už nevie čo vymýšľať 

S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Vyriešené LOCK
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1