• Stránka 1 z 1
Příkaz ..
Zdravím,
Abych to neprotahoval. Simon dá zákaz stát, skákat-poté máme jít na čáru a doplnit k sobě ( to znamená, že si máme čupnout )
Potom vysloví moje jméno a řekne "doplň" a jelikož jsem úplně u mého kolegy a nemůžu dál doplnit, tak stále čupím a on mě zabije... Potom mi řekne že jsem se měl postavit a zase si čupnout... Admin Milhaus tvrdí, že to platí, ale mě to přijde jako totální blbost...
Děkuji za odpověď
Abych to neprotahoval. Simon dá zákaz stát, skákat-poté máme jít na čáru a doplnit k sobě ( to znamená, že si máme čupnout )
Potom vysloví moje jméno a řekne "doplň" a jelikož jsem úplně u mého kolegy a nemůžu dál doplnit, tak stále čupím a on mě zabije... Potom mi řekne že jsem se měl postavit a zase si čupnout... Admin Milhaus tvrdí, že to platí, ale mě to přijde jako totální blbost...
Děkuji za odpověď
„Vítěze se nikdo neptá, zda má pravdu.“
-Adolf Hitler
-Adolf Hitler
-
ChoviK - Amatér
Re: Příkaz ..
Když ti řekne aby jsi doplnil tak se máš "snažit se doplnit" poté si zase "čupneš". Neni na tom nic těžkého Simon ti řekne doplň mezeru a ty jí doplníš.
Servery JailBreak hraji již 10 let.
Nick in game: obr
Nick in game: obr
-
obrkiller - Kazatelův učeň
Zdravim,
v prve rade je potreba si uvedomit, ze simon dal jednorazovy prikaz, a to "na care doplnite blize k sobe". Pokud mas doplneno blize ke svemu kolegovi, je to v poradku. Pokud ti da simon prikaz "dopln", nemusis delat nic, protoze ti nerekl, kam presne mas doplnit.
Kdyby dal simon prikaz "doplnujte/doplnujte automaticky ... blize k sobe, dale od zbrojky", musel bys mezery doplnovat bez vyzvani simona.
Nicmene co se tyce k situaci, hrac ti dal FK a admin jednal spatne.
v prve rade je potreba si uvedomit, ze simon dal jednorazovy prikaz, a to "na care doplnite blize k sobe". Pokud mas doplneno blize ke svemu kolegovi, je to v poradku. Pokud ti da simon prikaz "dopln", nemusis delat nic, protoze ti nerekl, kam presne mas doplnit.
Kdyby dal simon prikaz "doplnujte/doplnujte automaticky ... blize k sobe, dale od zbrojky", musel bys mezery doplnovat bez vyzvani simona.
Nicmene co se tyce k situaci, hrac ti dal FK a admin jednal spatne.
-
Hoolder - Spamer
Trošku upravím Hooldera, v príkaze doplň nemusíš dopĺňať už len z princípu, že nepovedal, kto to má urobiť. Spraviť to môžeš ale nemusíš, vtedy CT nezabíjajú. V tvojej situácií však ťa vyzval aby si doplnil (z kontextu zrejme k hráčovi). Ty si sa mal postaviť a doplniť pretože je to tak dané pravidlom, simon urobil blbosť, medzeru by mal vidieť kedy je. Pochybilo teda najmä CT, Milhaus sa opieral o pravidlá, tu mu to zazlievať nebudem. lock
e. Slovičkárenie, simona upozorniť !
e. Slovičkárenie, simona upozorniť !
-
Hoover - Spamer
• Stránka 1 z 1