• Stránka 1 z 1
Příkazy JB
Je Všichni označení? když řeknu třeba "Všichni půjdete na čáru" mají tam jít nebo ne?
- FrixTrooooL
- Amatér
Příkazy JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Příkazy JB
Když trochu zapojíš hlavu, tak slovíčko "všichni" je určení všech hráčů na serveru, krom CTs kterých se příkaz netýká a určil jsi, že všichni mají jít na čáru..
Edit: Ani to slovíčko "všichni" nemusíš říct, úplně v klidu stačí říct "půjdete na čáru" a nemusíš se zaobírat nějakým určováním.
Edit: Ani to slovíčko "všichni" nemusíš říct, úplně v klidu stačí říct "půjdete na čáru" a nemusíš se zaobírat nějakým určováním.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
FrixTrooooL píše:Je Všichni označení? když řeknu třeba "Všichni půjdete na čáru" mají tam jít nebo ne?
Nějak nechápu logiku tvého myšlení.

CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Já jsem ptám proto, že se se mnou hádal jeden blbeček, že to prý není označení a on mi říká furt dokola, že to není označení, prý to říka admin (nevím jméno)
- FrixTrooooL
- Amatér
A já zapojit hlavu umím ale já se ptám proto, že mi ten chlapec nevěří tak mám aspoň důkaz. 

- FrixTrooooL
- Amatér
FrixTrooooL píše:Já jsem ptám proto, že se se mnou hádal jeden blbeček, že to prý není označení a on mi říká furt dokola, že to není označení, prý to říka admin (nevím jméno)
Ahoj je úplne jedno keď ti niekto povie blbosť... ako písal Viktor tak keď zapojiš hlavu tak si domyšlíš že či máš pravdu ty alebo ten blbeček...

-
ZAJ0 - Drbna
Tohle známe, ten řekl tohle, ten řekl tohle.. Pokud si nejsi jistý, napiš Aweemu ohledně pravidel, popř. hlsa, my půjdeme ale taktéž přes Aweeho
-
byLife - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1