• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Pripojenie na server
Zdravím , mám takýto problém : vždy keď idem hraať CSko a pripojim sa na server ide všetko v poriadku , no keď chcem ísť na iný server naskoči mi len tá tabulka kde sa to loaduje ale nenačitaju sa tam ziadne palicky... proste musim vypnut CSko pockat nejakich 5 minut a potom sa na server pripojit a neviem či sa to dá nejako opravit aby som mohol zo serveru na server prechádzať plynulo a nie takto že musím vypnut celu hru a čakať 5 minút.
Dakujem za odpoved...
Dakujem za odpoved...
- samielko89
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Pripojenie na server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pripojenie na server
Zdar, přepiš to prosím podle vzoru.
Hlavně mě zajímá jestli máš Steam/NS a kdy se vyskytl problém. Nenastavoval si něco ?
Hlavně mě zajímá jestli máš Steam/NS a kdy se vyskytl problém. Nenastavoval si něco ?
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Pripojenie na server
Počítač
Non Steam
Windows 7
Problém trvá od prvotnej inštalácie CSka to su nejake 2-3 roky ale velmi som to neriešil no teraz uz som zacal hravat a dost mi to vadi...
Non Steam
Windows 7
Problém trvá od prvotnej inštalácie CSka to su nejake 2-3 roky ale velmi som to neriešil no teraz uz som zacal hravat a dost mi to vadi...
- samielko89
- Kolemjdoucí
Zkus restartovat router, když se ti to nebude chtít připojit.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ale to v tom nieje.... pretože ked sa odpojim a pripojim na ten isty server tak to ide ale ked uz idem na iný tak to nejde.. nebude to nieco s IPckou ?
- samielko89
- Kolemjdoucí
Je možné, že to nějakým způsobem bude blokovat firewall. Zkus ho vypnout.
-
SponErko - Mistr Yoda
nič...nepomohlo -_- ja uz neviem co s tým mam robit
- samielko89
- Kolemjdoucí
TENTO PŘÍSPĚVEK BYL OZNAČEN JAKO SPAM!
Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
-
EndyMary - Spamerův sluha
Ahoj, je to možná blbá otázka, ale zkoušel si i jiného herního klienta? Napiš mi prosím Tě, kterého aktuálně používáš, pokud používáš jiný, než od GS, tak si nainstaluj ten od gamesites, najdeš jej pod tímto odkazem. V případě, že jej používáš, zkus jiný. Pokud bude problém přetrvávat, mrkneme se na to spolu hlouběji.
-
Hoolder - Spamer
TENTO PŘÍSPĚVEK BYL OZNAČEN JAKO SPAM!
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Tento problem poznám
Stary moj problem
. . Mal som ten isty pruser ale vyriesil som to jednoducho... Napis do konzole "load_process 1 " . a malo by ti to ist plynulo , ak nie je este jeden command "load_joining_server 1" jeden z tych by ti to malo opravit .
Alebo 3. moznost je reinstalovat si csko.

Alebo 3. moznost je reinstalovat si csko.

- Stonoziak
- Kolemjdoucí
Bez odezvy, v případě, že by něco nebylo jasné, směřuj dotaz do pm nebo zažádej o případný unlock.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1