• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]pripomienka
dobrý deň
(aktualny nick M.-.A.-.T.-.E)
neviem kam inam to napísať tak skúsim sem, vpored sa ospravdlnujem za pisannie bez diakritiky (po tom vine sa mi fakt nechce)
takze vacsinou hravam ctf2 alebo surfRPG dnes sa chcem vyjdrit ku surfRPG serveru.
samozrejme chapem ze nie vzdy sa da zabranit ci uz cheatom alebo inemu poruseniu pravidiel napr kempeniu v BZ ale naozaj nerozumiem ako je mozne ze ked je na servery admin tak taketo veci neriesi nechem nikoho menovat ale myslim si ze nieje spravne ked da admin mne kick kvoli nadavkam a takeho co porusuje pravidla neriesi ano nadaval som lebo hrac kempil v BZ a nic sa mu nestalo ziaden kick alebo ban na par minut ... ano vacsinu hry mam AWP a niekedy sa naozaj protihraci nikam cezomna nedostanu ale nikdy si nedovolim kempit v BZ alebo GR takisto nestrialam na spawne len ked sa odtial niekto dlhu dobu nepohne... nechcem aby sa riesilo to co pisem chcem len aby sa podla moznosti admini spravali viac spravdlivo a poctivo dakujem. pripadne s tym kludne pomozem ale steam si kvoli tomu stahovat nebudem
pekny zvysok dna prajem
(aktualny nick M.-.A.-.T.-.E)
neviem kam inam to napísať tak skúsim sem, vpored sa ospravdlnujem za pisannie bez diakritiky (po tom vine sa mi fakt nechce)
takze vacsinou hravam ctf2 alebo surfRPG dnes sa chcem vyjdrit ku surfRPG serveru.
samozrejme chapem ze nie vzdy sa da zabranit ci uz cheatom alebo inemu poruseniu pravidiel napr kempeniu v BZ ale naozaj nerozumiem ako je mozne ze ked je na servery admin tak taketo veci neriesi nechem nikoho menovat ale myslim si ze nieje spravne ked da admin mne kick kvoli nadavkam a takeho co porusuje pravidla neriesi ano nadaval som lebo hrac kempil v BZ a nic sa mu nestalo ziaden kick alebo ban na par minut ... ano vacsinu hry mam AWP a niekedy sa naozaj protihraci nikam cezomna nedostanu ale nikdy si nedovolim kempit v BZ alebo GR takisto nestrialam na spawne len ked sa odtial niekto dlhu dobu nepohne... nechcem aby sa riesilo to co pisem chcem len aby sa podla moznosti admini spravali viac spravdlivo a poctivo dakujem. pripadne s tym kludne pomozem ale steam si kvoli tomu stahovat nebudem

- trencstoka
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]pripomienka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pripomienka
V prípade takejto sťažnosti by nebol odveci nejaký dôkaz. Zatiaľ je to len tvoje tvrdenie, ktoré napríklad aspoň bez mena admina nemôžeme ďalej riešiť.
Skús to všetko v najbližších 24 hodinách dodať.
Skús to všetko v najbližších 24 hodinách dodať.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Ešte raz ako som už písal nechcem aby sa tento konkrétny prípad riešil, chcem iba aby si admin dávali viac pozor a riešili veci objektívne a nie subjektívne napr podľa toho že hrajú s niekým v jednom teame. Ďalšia vec je že by sa mohli na tých serveroch ukázať trochu častejšie.
- trencstoka
- Kolemjdoucí
Aktivitu adminov pravidelne kontrolujeme, to sa nemusíš báť
Samozrejme sa stáva, že niekde na serveri viac adminov naraz a niekde nikto, no to sa nedá nijako ovplyvniť 
Každý admin môže riešiť len to čo sám vidí. Pri takých módoch ako je CTF alebo SurfRPG, kde sa hráči rýchlo presúvajú je niekedy hráča, ktorý porušuje pravidlá pomerne ťažké zachytiť, pretože kým tam admin príde, hráč zmizne alebo prestane porušovať pravidlá. Z toho aj vyplýva to, že si admin rýchlejšie všimne hráča z enemy teamu ako z toho vlastného
Niekedy to proste nie je ľahké, hlavne ak berieme do úvahy to, že admin si tiež chce zahrať.
Samozrejme aj ty máš možnosť získať po splnení podmienok práva a zistiť, čo všetko znamená byť adminom
Alebo môžeš adminovi na serveri pomôcť tým, že hráčov budeš nahlasovať sem na web do sekcie Porušenia pravidiel 
Pokladám za vyriešené

Každý admin môže riešiť len to čo sám vidí. Pri takých módoch ako je CTF alebo SurfRPG, kde sa hráči rýchlo presúvajú je niekedy hráča, ktorý porušuje pravidlá pomerne ťažké zachytiť, pretože kým tam admin príde, hráč zmizne alebo prestane porušovať pravidlá. Z toho aj vyplýva to, že si admin rýchlejšie všimne hráča z enemy teamu ako z toho vlastného

Samozrejme aj ty máš možnosť získať po splnení podmienok práva a zistiť, čo všetko znamená byť adminom

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]pripomienka
ešte jedna vec: čo mám spraviť s hráčom kt. je cheater konkrétne: Nohomo ale http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... me=cstrike
- trencstoka
- Kolemjdoucí
Re: [Vyriešené]pripomienka
Ahoj, píšeš tu, že na serveru není admin. Bohužel já tam jsem každý den, ale od včera se mi na csku něco pokazilo takže jsem na serveru nebyl a tento problém řeším. Kdykoliv mi napiš na steam taky se tam jmenuji CHzB a já tam dojdu nebo také nahlasuj do PP. Předem se omlouvám jestli to vedení vadí že jsem se tu vyjádřil, ale na surfu trávím skoro každý den a surf tu zmynil.
Můj steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198448890405/
Můj steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198448890405/
Thanks <3
-
CHzB - Mistr
• Stránka 1 z 1