• Stránka 1 z 1
Přišel jsem o účet s VIP
Nick na serveru: FedeU
Aktivační email: [email protected], [email protected]
SteamID: STEAM_1:1:637394196
Kde mám VIP: JailBreak
Kdy jsem si VIP zakoupil: 10. 1. 17:26
Od kdy mi VIP nefunguje: ode dneška kdy jsem přišel o účet
Popis problému: dnes zhruba v 10:01 jsem přišel o svůj účet "svojí" hloupostí kdy mi napsal jeden cápek že mě omylem reportnul, poté mi napsal smash údajný administrátor valve, poté jsme si s ním psal a napsal mi ať se odhlásím z účtu že potřebuje něco přověřit tak jsem se odhlásil, poslal mu Steam Guard kód a tím pádem se mi hackl do účtu. Moc vás prosím, zda bych mohl dostat zpět věci které jsem si zakoupil zde na Gamesites a to přesně: 1x VIP na 1měsíc, 1x Music Kit, emoji, Fakáč, Srdce, Zívám, Pláč, Přemýšlím a 1x Nametag. Všechny kody od toho mám
Aktivační email: [email protected], [email protected]
SteamID: STEAM_1:1:637394196
Kde mám VIP: JailBreak
Kdy jsem si VIP zakoupil: 10. 1. 17:26
Od kdy mi VIP nefunguje: ode dneška kdy jsem přišel o účet
Popis problému: dnes zhruba v 10:01 jsem přišel o svůj účet "svojí" hloupostí kdy mi napsal jeden cápek že mě omylem reportnul, poté mi napsal smash údajný administrátor valve, poté jsme si s ním psal a napsal mi ať se odhlásím z účtu že potřebuje něco přověřit tak jsem se odhlásil, poslal mu Steam Guard kód a tím pádem se mi hackl do účtu. Moc vás prosím, zda bych mohl dostat zpět věci které jsem si zakoupil zde na Gamesites a to přesně: 1x VIP na 1měsíc, 1x Music Kit, emoji, Fakáč, Srdce, Zívám, Pláč, Přemýšlím a 1x Nametag. Všechny kody od toho mám
I když jednou neuspěješ, neznamená to, že je všemu konec. -, FedeU
I když vyhráváš nad soupeřem, když se ozve písknutí, vyhrál jsi, když není nikdo šťastný? -, FedeU
I když vyhráváš nad soupeřem, když se ozve písknutí, vyhrál jsi, když není nikdo šťastný? -, FedeU
-
FedeU - Amatér
Přišel jsem o účet s VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přišel jsem o účet s VIP
Vo volnej debate ti bolo vysvetlene, ze VIP, nametagy apod. nejdu presunut na iny ucet
Je fakt tvoja blbost posielat niekomu cudziemu steam guard kod

-
AwpOnly - Spamer
Re: Přišel jsem o účet s VIP
Nojo, ono je poměrně jednoduchý oscammovat někoho, kdo věří každý kravině co mu úplně náhodnej člověk napíše.
Vem si to jako ponaučení do života, nikdy nic není zadarmo
Vem si to jako ponaučení do života, nikdy nic není zadarmo

„Pee your pants to stay warm.“
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
-
filaa - Zkušený
• Stránka 1 z 1