• Stránka 1 z 1
[V] Prístup administrátora
Sevas, chcel som sa trocha priučiť popri ostatných CT, bolo nás tam hojne, práve som zapol hru, pridal som sa ako ďalší CT a nakoľko sa nemám kde naučiť čo presne robí simon, ako postupuje, len z pozície CT (Ak by som sa mal učiť z pozície väzňa, tak sa nenaučím totálne nič, pretože proste nemôžeš nič). Prvé kolo som sa myslím pripojil uprostred hry, takže som moc nestihol vnímať, druhé kolo mi rozkázal administrátor Amby, aby som si zobral simona. Povedal som mu, že sa na to necítim a že moc nepoznám mapu a žeby som sa chcel učiť popri druhom simonovi a že neviem ani kde sú cely a to z toho dôvodu, že na tejto mape som hral prvýkrát a ak by som išiel na väzňa a tak sčasti sa naučím mapu, CT mi niekto obsadí. Admin to opakoval, samozrejme v pohode, slušne, možno troška arogantne a vyhodil ma z teamu. Chcem sa teda spýtať, od čoho tam je admin okrem trestania, keď nevie zaistiť ani normálny pôžitok z hry, aby som sa aspoň ako tak naučil hrať, na väzňovi sa simonovať nenaučíš a ak by som išiel na CT - rovno na simona, tak to nebude vyzerať ideálne a nevedel by som simonovať samostatne. Nepríde mi to ako moc vhodný prístup.
A chcel by som sa ešte spýtať, prečo by mal administrátor rozhodovať o tom, kto bude simon ďalšie kolo, väčšinu času nie je na serveri žiadny administrátor a o simonovi tým pádom vtedy rozhoduje CT? Nerozumiem tejto logike, ak to nie je systémovo ošetrené v prípade neprítomnosti admina, prečo by to malo byť inak v prítomnosti admina?
Rozumiem, že ide o prkotinu, nejde mi o ten kick z teamu, ide mi len o princíp a o to, že admin má pomôcť a nie odkopnúť hráča, na takom serveri potom nebude hrať nikto aktívne, keď vie, že tam nemá zaručenú pomoc od poverených ľudí.. Viem dodať aj video z konverzácie s adminom.
Poprosím vyjadrenie kompetentných (vedenie, správcovia..). Predom ďakujem a pekný večer.
A chcel by som sa ešte spýtať, prečo by mal administrátor rozhodovať o tom, kto bude simon ďalšie kolo, väčšinu času nie je na serveri žiadny administrátor a o simonovi tým pádom vtedy rozhoduje CT? Nerozumiem tejto logike, ak to nie je systémovo ošetrené v prípade neprítomnosti admina, prečo by to malo byť inak v prítomnosti admina?
Rozumiem, že ide o prkotinu, nejde mi o ten kick z teamu, ide mi len o princíp a o to, že admin má pomôcť a nie odkopnúť hráča, na takom serveri potom nebude hrať nikto aktívne, keď vie, že tam nemá zaručenú pomoc od poverených ľudí.. Viem dodať aj video z konverzácie s adminom.
Poprosím vyjadrenie kompetentných (vedenie, správcovia..). Predom ďakujem a pekný večer.

CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
[V] Prístup administrátora
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prístup administrátora
[!] Upravená verzia podľa vzoru:
Název tématu [Server / Nick admina]: JB6, Amby
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/anonymous16/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Stručne to nie je, ale potreboval som sa rozpísať ohľadom tejto veci - vyjadrenie dole
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: V prípade potreby dodám súkromne kompetentnej osobe, v žiadnom prípade sem do sekcie za viditeľnosti AT.
Sevas, chcel som sa trocha priučiť popri ostatných CT, bolo nás tam hojne, práve som zapol hru, pridal som sa ako ďalší CT a nakoľko sa nemám kde naučiť čo presne robí simon, ako postupuje, len z pozície CT (Ak by som sa mal učiť z pozície väzňa, tak sa nenaučím totálne nič, pretože proste nemôžeš nič). Prvé kolo som sa myslím pripojil uprostred hry, takže som moc nestihol vnímať, druhé kolo mi rozkázal administrátor Amby, aby som si zobral simona. Povedal som mu, že sa na to necítim a že moc nepoznám mapu a žeby som sa chcel učiť popri druhom simonovi a že neviem ani kde sú cely a to z toho dôvodu, že na tejto mape som hral prvýkrát a ak by som išiel na väzňa a tak sčasti sa naučím mapu, CT mi niekto obsadí. Admin to opakoval, samozrejme v pohode, slušne, možno troška arogantne a vyhodil ma z teamu. Chcem sa teda spýtať, od čoho tam je admin okrem trestania, keď nevie zaistiť ani normálny pôžitok z hry, aby som sa aspoň ako tak naučil hrať, na väzňovi sa simonovať nenaučíš a ak by som išiel na CT - rovno na simona, tak to nebude vyzerať ideálne a nevedel by som simonovať samostatne. Nepríde mi to ako moc vhodný prístup.
Název tématu [Server / Nick admina]: JB6, Amby
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/anonymous16/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Stručne to nie je, ale potreboval som sa rozpísať ohľadom tejto veci - vyjadrenie dole
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: V prípade potreby dodám súkromne kompetentnej osobe, v žiadnom prípade sem do sekcie za viditeľnosti AT.

-
Ahoj,
začneme hezky popořadě..
Jakožto admin jsem se na serveru snažil ověřit, zda všechna CT umí samostatně Simonovat, abych mohl případně přejít na jiný server bez toho, aby se nestávalo, že by například CT nebrali Simona, protože to třeba neumí..
Slušně jsem ti řekl, jestli by jsi si mohl vzít Simona a ty jsi řekl, že si ho brát nebudeš (to jestli jsi řekl, že si ho vezmeš další kolo nebo, že se to budeš aktuálně učit jsem vůbec neslyšel a nevím tudíž jestli se to stalo, ostatně jsi ani nedodal důkaz, abych si to mohl ověřit), v tu chvíli jsem to už potom moc neřešil, jelikož jsi nerespektoval to, že jsem ti řekl, aby jsi si toho Simona opravdu vzal a tudíž jsem to bral tak, že to ještě neumíš a bude lepší, když u CT budou ti jedinci, kteří už to zvládají.
Co se týče toho poznávání mapy a toho všeho, co jsi napsal mi přijde docela nesmyslný každý jeden bod.
Jak jsem už psal nahoře, admin rozhoduje o tom, kdo si vezme Simona proto, aby si ověřil, že to všichni členové CT týmu zvládají.
Podat pomocnou ruku rozhodně není problém, ale pokud si něčím nejsi jistý tak můžeš i z pozice vězně požádat o mikrofon a milerád ti situaci vysvětlím..
S pozdravem, Amby.
začneme hezky popořadě..
Jakožto admin jsem se na serveru snažil ověřit, zda všechna CT umí samostatně Simonovat, abych mohl případně přejít na jiný server bez toho, aby se nestávalo, že by například CT nebrali Simona, protože to třeba neumí..
Slušně jsem ti řekl, jestli by jsi si mohl vzít Simona a ty jsi řekl, že si ho brát nebudeš (to jestli jsi řekl, že si ho vezmeš další kolo nebo, že se to budeš aktuálně učit jsem vůbec neslyšel a nevím tudíž jestli se to stalo, ostatně jsi ani nedodal důkaz, abych si to mohl ověřit), v tu chvíli jsem to už potom moc neřešil, jelikož jsi nerespektoval to, že jsem ti řekl, aby jsi si toho Simona opravdu vzal a tudíž jsem to bral tak, že to ještě neumíš a bude lepší, když u CT budou ti jedinci, kteří už to zvládají.
Co se týče toho poznávání mapy a toho všeho, co jsi napsal mi přijde docela nesmyslný každý jeden bod.
Tomasek159 píše:Povedal som mu, že sa na to necítim a že moc nepoznám mapu a žeby som sa chcel učiť popri druhom simonovi a že neviem ani kde sú cely a to z toho dôvodu, že na tejto mape som hral prvýkrát a ak by som išiel na väzňa a tak sčasti sa naučím mapu..
- První bod ti úplně nemůžu potvrdit, protože jednoduše nemám důkaz, ale rozhodně by jsi neměl chodit k CT, pokud nejsi připravený Simonovat a dávat tak příkazy vězňům.
- Druhý bod, že nepoznáš mapu je podle mne nesmyslný; pokud chceš hrát u CT, tak je nutné alespoň nějak základně poznat mapu a vědět kde co je, pokud jako Simon nedokážeš ani najít cely (ostatně jak jsi psal, že jsi ani nevěděl kde jsou cely), tak je ti Simonování docela na nic..
- Třetí bod; učení se při druhém Simonovi - učit se můžeš i z pohledu vězně, lépe se naučíš příkazy a nebudeš vystaven tomu, že by jsi si musel například z důvodu smrti jiného Simona, toho Simona stejně nakonec vzít.
- Čtvrtý bod; mapu se naučíš i za vězně, pokud se najde kreativní Simon, který chce dávat atrakce tak si mapu vpohodě projdeš..
Tomasek159 píše:prečo by mal administrátor rozhodovať o tom, kto bude simon ďalšie kolo
Jak jsem už psal nahoře, admin rozhoduje o tom, kdo si vezme Simona proto, aby si ověřil, že to všichni členové CT týmu zvládají.
Podat pomocnou ruku rozhodně není problém, ale pokud si něčím nejsi jistý tak můžeš i z pozice vězně požádat o mikrofon a milerád ti situaci vysvětlím..
S pozdravem, Amby.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Dobrý večer,
A keď to neviem, tak ma vyhodíš, hej? A ďalšie kolo a ďalšie kolo a na toho simona sa nedostanem nikdy, lebo najlepšiu skúsenosť so simonom logicky získaš na simonovi. Ako, keď nevieš?
V jednej veci klameš a to v tej, že som ti vraj nepovedal, že sa chcem učiť pri CT. Jasne som to povedal a potom si ma vyhodil z teamu, mikrofón aj všetko som mal zapaté a vyhodil si ma až po dopovedaní, nie uprostred, takže si to počuť musel..
Ešte raz..
Nechcel som simonovať, chcel som byť na CT a pozorovať ostatných, teda kde sú cely nájdem aj na CT. Vieš, ja tu celý čas píšem o tom, že som nechcel a ani nemal na pláne simonovať a napíšeš, že simon musí poznať mapu.
...
O nič iné tu nešlo, daj mi jediný dôvod, prečo si ma nemohol nechať na CT a učiť sa od ostatných, komu a čomu by bolo ublížené? Ak tu napíšeš argument, že si si chcel preveriť, tak super, máš preverené a naozaj ideš vyhadzovať CT z teamu? xd Podľa mňa by bolo vhodnejšie ma tam nechať nech sa naučím mapu a popritom aj simonovať.
Z väzňa sa naozaj simonovať nenaučím a ako píšeš, že z väzňa sa naučím príkazy, tak to už vôbec, nie je tu ani primitívny zoznam príkazov na jailbreak serveri, čo by malo byť..
Takže predsa len si počkám na vyjadrenie vedenia na tento prístup, že vyhodíš CT, ktorý sa chce učiť popri simonovi, aby sa naučil mapu a simona a tiež na odpoveď na otázku, prečo tu nie je zoznam príkazov, odkade to má väzeň vedieť aké sú tu príkazy? Pochybujem, že ich niekto vie všetky, nikto okrem vývojarov alebo vedenia predsa nevie aké príkazy sú v systéme, dokým nie sú odhalené.
Pekný deň prajem,
Tomášek
Jakožto admin jsem se na serveru snažil ověřit, zda všechna CT umí samostatně Simonovat, abych mohl případně přejít na jiný server bez toho, aby se nestávalo, že by například CT nebrali Simona, protože to třeba neumí.
A keď to neviem, tak ma vyhodíš, hej? A ďalšie kolo a ďalšie kolo a na toho simona sa nedostanem nikdy, lebo najlepšiu skúsenosť so simonom logicky získaš na simonovi. Ako, keď nevieš?
V jednej veci klameš a to v tej, že som ti vraj nepovedal, že sa chcem učiť pri CT. Jasne som to povedal a potom si ma vyhodil z teamu, mikrofón aj všetko som mal zapaté a vyhodil si ma až po dopovedaní, nie uprostred, takže si to počuť musel..
Druhý bod, že nepoznáš mapu je podle mne nesmyslný; pokud chceš hrát u CT, tak je nutné alespoň nějak základně poznat mapu a vědět kde co je, pokud jako Simon nedokážeš ani najít cely (ostatně jak jsi psal, že jsi ani nevěděl kde jsou cely), tak je ti Simonování docela na nic..
Ešte raz..

O nič iné tu nešlo, daj mi jediný dôvod, prečo si ma nemohol nechať na CT a učiť sa od ostatných, komu a čomu by bolo ublížené? Ak tu napíšeš argument, že si si chcel preveriť, tak super, máš preverené a naozaj ideš vyhadzovať CT z teamu? xd Podľa mňa by bolo vhodnejšie ma tam nechať nech sa naučím mapu a popritom aj simonovať.
Z väzňa sa naozaj simonovať nenaučím a ako píšeš, že z väzňa sa naučím príkazy, tak to už vôbec, nie je tu ani primitívny zoznam príkazov na jailbreak serveri, čo by malo byť..
Takže predsa len si počkám na vyjadrenie vedenia na tento prístup, že vyhodíš CT, ktorý sa chce učiť popri simonovi, aby sa naučil mapu a simona a tiež na odpoveď na otázku, prečo tu nie je zoznam príkazov, odkade to má väzeň vedieť aké sú tu príkazy? Pochybujem, že ich niekto vie všetky, nikto okrem vývojarov alebo vedenia predsa nevie aké príkazy sú v systéme, dokým nie sú odhalené.
Pekný deň prajem,
Tomášek
-
Ešte som zabudol dodať..
No to vôbec, čo tu hráš prvý deň
veď vieš aká je tu komunita, že CT zabíjajú za úplnú prkotinu, aj keby to kolo malo skončiť do 10 sekúnd. Pravidlá, ktoré si "novodobí" simonovia dávajú sú totálne nezmyselné a hľadajú muchy, jednoducho povedané, jailbreak už nie je o zábave, ale doslova o nejakých survival games ( aj keď technicky je o tom JB, ale tie SG myslím tak, že sa tu väzni doslova klepú, že niečo zle pochopia alebo nebudú rozumieť simnoovi a už je mŕtvy, mne ako nováčikovi sa toto stáva a nováčikov to len odháňa..), kto najdlhšie prežije, k atrakciám sa hráči dostanú len asi 2 z 10, lebo 8 stihol dozorca zabiť za to, že keď povedal čupěm a nie jděte čupěm, išli čupěm.
Viem, že je to chyba väzňa, ide len o princíp a nechcem tu ani vyplakávať, len ten JB už nie je o srande, ale o hladaní much v príkazoch.
Čtvrtý bod; mapu se naučíš i za vězně, pokud se najde kreativní Simon, který chce dávat atrakce tak si mapu vpohodě projdeš..
No to vôbec, čo tu hráš prvý deň

-
Tomasek159 píše:Nechcel som simonovať, chcel som byť na CT a pozorovať ostatných, teda kde sú cely nájdem aj na CT. Vieš, ja tu celý čas píšem o tom, že som nechcel a ani nemal na pláne simonovať a napíšeš, že simon musí poznať mapu.
Pokud jsi ani neměl v plánu Simonovat tak bohužel nejde být u CT; všichni z členů CT týmu si musí vzít občas Simona, aby ta hra byla alespoň trochu různorodá a aby se každý mohl předvést. Chodit k CT proto, aby jsi mohl "jen" hlídat jiného Simona, ale sám si ho vlastně ani nebrat není to nejlepší; ostatně by jsi si ho stejně musel vzít, kdyby právě nastala situace, že by jiný Simon zemřel..
Co se týče těch sepsaných příkazů, tak si osobně myslím, že by to bylo tolik řádků textu, že by to stejně nakonec nikdo nečetl; všichni (včetně mě) se tenhle herní mód učili, když byli u T a poslouchali příkazy, časem lze i vydedukovat co kdy dělat a co zase ne, každopádně nějaké základy by se určitě hodily vypsat a případně se k tomu klidně i rád nabídnu, alespoň základně vysvětlit princip příkazů, zákazů atp.
A proti těm Simonům, kteří moc nedávají atrakce, raději tedy vyzabíjí celý T tým na příkazech se JB CS:GO sekce taky staví; nedávno se na JB serverech zavedli noví [PRO] Simonové, kterého můžeš třeba získat i ty; stačí jen dávat atrakce, zvládat hru a samozřejmě zvládat uhlídat vězně, pokud se ti to bude dařit, tak ti mohou admini postupně zajistit postup až k [PRO] Simonovi a tím získáš VIP a speciální skin zdarma, slouží to tedy jako motivace právě pro ty, kteří dávají přesně taková kola, aby svůj přístup přehodnotili a snažili se hru tvořit alespoň trochu kreativněji..
Toť ode mne vše, počkáme si na vyjádření někoho z vyšších

-
Amby - CS:GO Server Admin
Co se týče těch sepsaných příkazů, tak si osobně myslím, že by to bylo tolik řádků textu, že by to stejně nakonec nikdo nečetl; všichni (včetně mě) se tenhle herní mód učili, když byli u T a poslouchali příkazy, časem lze i vydedukovat co kdy dělat a co zase ne, každopádně nějaké základy by se určitě hodily vypsat a případně se k tomu klidně i rád nabídnu, alespoň základně vysvětlit princip příkazů, zákazů atp.
No na tom si budem trvať, aby sa tu založil nejaký topic, rovno aj niečo pre simona, trošku priehľadnejšie pravidlá, tie čo sú, sú hrozne neprehľadné a nedá sa v tom vyznať. A možno by si sa mal zamerať na hráčov, čo do mikrofónu vulgárne nadávajú, nie na tých, čo sa chcú učiť popri simonovi. Neľúbi sa mi tento server moc, už len kvôli komunite a arogancii AT, strašne povýšene na dozorcov, žiadny milý prístup, preboha sú vianoce, kontrolujte sa prosím vás.. A celkovo sa mi neľúbi simonovanie väčšiny simonov, nezažil som ani jedného, ktorému by tu išlo o srandu, väčšinou je simnoovanie o zabíjaní za to, že niekto ide walkom, keď mal bežať, nie je to ono proste. xd
-
a ešte, neber si to nijak zle, nemôžeš za to, nemôže za to nikto, proste príchodom do AT, bol som tiež na jednom dosť veľkom portáli, kde boli stovky hráčov, jednoducho ti tam dosť vyskočí ego, chceš hráčov čo najviac trestať, teraz ako v AT nie som by som zaujal úplne iný postoj, skôr ten priateľský, zhovievavý, výnimky, nie striktne podľa pravidiel a bezhlavo trestať, ale skôr si hráčov na tom serveri udržať hlavne zhovievavosťou.. Tresty len v naliehavých situáciach, ja viem, že sú tu tie tupé pravidlá, ktoré sa dodržiavať musia, ale predsa, admin si tie pravidlá môže do istej miery ohýbať. Ide mi len o to, aby tu AT malo k hráčom priateľský prístup, nie ten "pravidlový" a trestajúci. Takto si získate rešpekt, verte mi.
-
Ahoj,
prečítal som všetky vaše litánie.
Ako to, že sa nevieš naučiť u T, všetci sme sa učili u T.
Do CT ideš so zámienkou brať simona, keď sa na simonovanie necítiš a nepoznáš mapu, mal by si hrať u T a nie u CT.
Admin na serveri je od toho aby zaistil to, že sa nebudú porušovať pravidla a bude hra prebiehať v kľude. Bohužiaľ to bez banovania niekedy nejde.
Admin simona neurčuje, ale ak admin povie, že si simona zoberie daný hráč, tak si daný hráč toho simona zobrať má, ak si ho nezoberie, alebo odmieta, admin má právo hráča prehodiť do väžňou.
No, príkazy sú na našom serveri trošku komplexnejšie, musíš sa ich naučiť behom hry, jasne, že zo začiatku budeš dosť zomierať, ale postupom času sa to naučíš. Ako už písal Amby, kebyže spíšeme pravidla čo sú:
1. Zabralo by to veľa času
2. Veľa hráčov by to ani poriadne nečítalo
3. Vždy keď niečo zmeníme by sme museli všetko prepisovať.
4. Nejaké základné pravidlá sú spísané tu
Je veľa hráčov(Simonov) ktorý dávajú atrakcie, ak si narazil len na takých ktorý používajú nachytavky je mi to dosť ľúto, bohužiaľ simonom dávame "voľnu ruku" v kreatívnosti a neni proti naším pravidlám, ak dajú nejakú nachýtavku ktorá je v súlade s pravidlami a polka väzňov zomrie.
Bohužiaľ, nie každému môžeme vyjsť v ústrety a nikoho na serveri nedržíme so zbraňou v ruke. Ako som už vyššie písal, že je dosť kreatívnych simonov, len si na nich možno nenarazil.
Väčšina adminov sa snaží najprv s hráčom dohodnúť, až potom jednať, či už kickom, banom. Ak poznáš nejakého admina a máš nejaký dôkaz o tom, že vždy banuje, bez nejakého riešenia danej situácie mi to prosím hoď na webe do PM. V tomto, ale Amby postupoval tak ako mal, povedal ti, že si máš zobrať simona, ty si to odmietol (Už vtedy ťa mohol moovnuť od CT), ale ti dál ešte šancu na to aby si to napravil a zobral si simona, keby si si ho zobral žiadny move od CT by nebol. To isté ak by si dal nejaký FK danému hráčovi a ospravedlnil by si sa, tiež by si ban nedostal, ale keby si si začal tvrdiť svoje, že to FK nebol atd.. tak ban dostaneš.
Z toho, čo som čítal Amby nepochybil.
Ak by boli ešte nejaké otázky ohľadom pravidiel, alebo ohľadom tejto sťažnosti, napíšte mi PMku na webe.
Vyriešené.
prečítal som všetky vaše litánie.
Tomasek159 píše:Pridal som sa ako ďalší CT a nakoľko sa nemám kde naučiť čo presne robí simon, ako postupuje, len z pozície CT (Ak by som sa mal učiť z pozície väzňa, tak sa nenaučím totálne nič, pretože proste nemôžeš nič)
Ako to, že sa nevieš naučiť u T, všetci sme sa učili u T.
Tomasek159 píše:Druhé kolo mi rozkázal administrátor Amby, aby som si zobral simona. Povedal som mu, že sa na to necítim a že moc nepoznám mapu a žeby som sa chcel učiť popri druhom simonovi a že neviem ani kde sú cely a to z toho dôvodu, že na tejto mape som hral prvýkrát a ak by som išiel na väzňa a tak sčasti sa naučím mapu, CT mi niekto obsadí
Do CT ideš so zámienkou brať simona, keď sa na simonovanie necítiš a nepoznáš mapu, mal by si hrať u T a nie u CT.
Tomasek159 píše:Chcem sa teda spýtať, od čoho tam je admin okrem trestania, keď nevie zaistiť ani normálny pôžitok z hry, aby som sa aspoň ako tak naučil hrať, na väzňovi sa simonovať nenaučíš a ak by som išiel na CT - rovno na simona, tak to nebude vyzerať ideálne a nevedel by som simonovať samostatne. Nepríde mi to ako moc vhodný prístup.
Admin na serveri je od toho aby zaistil to, že sa nebudú porušovať pravidla a bude hra prebiehať v kľude. Bohužiaľ to bez banovania niekedy nejde.
Tomasek159 píše:A chcel by som sa ešte spýtať, prečo by mal administrátor rozhodovať o tom, kto bude simon ďalšie kolo, väčšinu času nie je na serveri žiadny administrátor a o simonovi tým pádom vtedy rozhoduje CT?
Admin simona neurčuje, ale ak admin povie, že si simona zoberie daný hráč, tak si daný hráč toho simona zobrať má, ak si ho nezoberie, alebo odmieta, admin má právo hráča prehodiť do väžňou.
Tomasek159 píše:Tiež na odpoveď na otázku, prečo tu nie je zoznam príkazov, odkade to má väzeň vedieť aké sú tu príkazy? Pochybujem, že ich niekto vie všetky, nikto okrem vývojarov alebo vedenia predsa nevie aké príkazy sú v systéme, dokým nie sú odhalené.
No, príkazy sú na našom serveri trošku komplexnejšie, musíš sa ich naučiť behom hry, jasne, že zo začiatku budeš dosť zomierať, ale postupom času sa to naučíš. Ako už písal Amby, kebyže spíšeme pravidla čo sú:
1. Zabralo by to veľa času
2. Veľa hráčov by to ani poriadne nečítalo
3. Vždy keď niečo zmeníme by sme museli všetko prepisovať.
4. Nejaké základné pravidlá sú spísané tu
Tomasek159 píše:No to vôbec, čo tu hráš prvý deňveď vieš aká je tu komunita, že CT zabíjajú za úplnú prkotinu, aj keby to kolo malo skončiť do 10 sekúnd.
Je veľa hráčov(Simonov) ktorý dávajú atrakcie, ak si narazil len na takých ktorý používajú nachytavky je mi to dosť ľúto, bohužiaľ simonom dávame "voľnu ruku" v kreatívnosti a neni proti naším pravidlám, ak dajú nejakú nachýtavku ktorá je v súlade s pravidlami a polka väzňov zomrie.
Tomasek159 píše:Neľúbi sa mi tento server moc, už len kvôli komunite a arogancii AT, strašne povýšene na dozorcov, žiadny milý prístup, preboha sú vianoce, kontrolujte sa prosím vás.. A celkovo sa mi neľúbi simonovanie väčšiny simonov, nezažil som ani jedného, ktorému by tu išlo o srandu, väčšinou je simnoovanie o zabíjaní za to, že niekto ide walkom, keď mal bežať, nie je to ono proste. xd
Bohužiaľ, nie každému môžeme vyjsť v ústrety a nikoho na serveri nedržíme so zbraňou v ruke. Ako som už vyššie písal, že je dosť kreatívnych simonov, len si na nich možno nenarazil.
Tomasek159 píše:jednoducho ti tam dosť vyskočí ego, chceš hráčov čo najviac trestať, teraz ako v AT nie som by som zaujal úplne iný postoj, skôr ten priateľský, zhovievavý, výnimky, nie striktne podľa pravidiel a bezhlavo trestať, ale skôr si hráčov na tom serveri udržať hlavne zhovievavosťou.. Tresty len v naliehavých situáciach, ja viem, že sú tu tie tupé pravidlá, ktoré sa dodržiavať musia, ale predsa, admin si tie pravidlá môže do istej miery ohýbať. Ide mi len o to, aby tu AT malo k hráčom priateľský prístup, nie ten "pravidlový" a trestajúci. Takto si získate rešpekt, verte mi.
Väčšina adminov sa snaží najprv s hráčom dohodnúť, až potom jednať, či už kickom, banom. Ak poznáš nejakého admina a máš nejaký dôkaz o tom, že vždy banuje, bez nejakého riešenia danej situácie mi to prosím hoď na webe do PM. V tomto, ale Amby postupoval tak ako mal, povedal ti, že si máš zobrať simona, ty si to odmietol (Už vtedy ťa mohol moovnuť od CT), ale ti dál ešte šancu na to aby si to napravil a zobral si simona, keby si si ho zobral žiadny move od CT by nebol. To isté ak by si dal nejaký FK danému hráčovi a ospravedlnil by si sa, tiež by si ban nedostal, ale keby si si začal tvrdiť svoje, že to FK nebol atd.. tak ban dostaneš.
Z toho, čo som čítal Amby nepochybil.
Ak by boli ešte nejaké otázky ohľadom pravidiel, alebo ohľadom tejto sťažnosti, napíšte mi PMku na webe.
Vyriešené.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1