• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]pro excisiona
Jo excision, jo dik, tobe taky vse nej, ale ok, mozna se zamyslim, zacnu chovat normalne, jestli jsem tobe nekdy nadaval a asi nadaval tak to sorry, ty si mi nikdy nic neudelal spis si me drzel, ale proc se mam chovat slusne kdyz stejne me tu do mesice kdybych se choval tak jak kdysi zhejti ze pak chces nejradsi gs upalit. Jo, mluvim o tom jak jsem asi mesic nejmene usiloval o unban na ts. Snazil jsem se, choval se slusne (nad miru slusne), snazit se udelam sakra tlustou caru za minulosti. No, diaz rekl dva roky cekat. No nedivim se no. Tak jsem si koupil pro me celkem drahy unban nebo vip nebo co to vlastne bylo coz je celkem drahe alespon pro me. Tak jako sorry, ale kdyz si zajdu zahrat gather v cele s garlinem, atd. Cely gather si hrajes slusne, nikoho neprovokujes, hrajes pro zabavu, ne za cenu nekoho nasrat, ale kdyz do tebe celou dobu jebe milostny apacu a dalsi dva, kdyz chcipnes, prohrajes kolo, porad do tebe melou jaka ses pica atd. Tak si proste reknes "opustim radsi gather". Dostanu ban na gather asi, coz by mi nevadilo, ale kdyz ti milostny garlin da za toto permu na cele ts a diaz jen ze to jsem ja to potvrdi, co pak chces robit ? Chces jim to za kazdou tu cenu vratit. Jo, nerikam ze si za to nemuzu sam, asi jsem se nekdy choval jak pridrbany kokot na pervitinu, ale mel jsem k tomu vazny duvod. Pak kdyz uz proste dostanes permu tak se snazis adminy kdejak poskodit. Asi jsem se zacal chovat jak kido kdyz me garlin vyhodil z a tymu a snazil si neco dokazovat (njn neco jako smail). No ok, treba z gs vypadnu. Uvidim, hrat uz tu stejne nemuzu, tak "mozna" z gs vypadnu. A ok, nekteri pisou ze jim ta ma provokace nevadi (ze izmael) ale ok, kazdy si myslim ze bude radsi kdyz s tim prestanu. Asi i ja. Tak s tim prestanu kdyz je ten new rok a 2017 zkusim jinak.
A pls, komentare typu, muzes si za to sam, nemusite ani psat.
A to asi v kazde vete neberte vazne.
A nevedel sem kde to dat psal jsem to excisionovi protoze me to celkem potesilo
volumo
A pls, komentare typu, muzes si za to sam, nemusite ani psat.
A to asi v kazde vete neberte vazne.
A nevedel sem kde to dat psal jsem to excisionovi protoze me to celkem potesilo
volumo
- volumo7
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]pro excisiona
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pro excisiona
Muzes si za to sam a nespamuj zbytecne forum dik
e. Maxwell : Změněn název topicu pro přehlednost CHH týmu.
e. Maxwell : Změněn název topicu pro přehlednost CHH týmu.

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1