• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Problém a banem
Zdravím všechny:) mám takový problém:) začnu od začátku.. Dneska jsem asi po 3 dnech zapnul go.. Chvíli trénoval na aimu, potom na AwP a potom na publiku.. Dal jsem si dva kompety a oba vyhrál ale byl jsem poslední.. Nevím jak to.. Ale po vypnutí a zapnutí cska jsem se napojil na dust 2 a po 20 minutách mě to odpojilo, nebyl vidět ani rank ani overwatch.. Nevím co se stalo ale jen mi to červené napasalo místo overwatche toto:Global cooldown - This account is Permanently Untrusted..... Nemůžu hrát a nic nejde spustit.. Týden předtím jsem stáhl cracknutý Photoshop a vymazal jsem si fond písma v go.. Kámoš mi radí abych to odinstaloval a potom reinstal cska, osobně si myslím že to nepomůže,. Chtěl bych slyšet Vaše rady a budu rád za všechny odpovědi, a mimochodem na support jsem psal a bez odpovědi zatím:) S pozdravem Tygr

CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
-
kalich - Drbna
[Vyriešené]Problém a banem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém a banem
Je možný že ti dali ban za nepovolenou modifikaci hry, to jak si odstranil ten fond. Ale jak bych to spíš viděl na ban za cheaty, nejspíš že usvědčili dozorci přes overwatch, když ti zmizel ten rank. Pokud jsi si jist, že jsi cheaty nepoužíval nebo stačí i když je máš stažený v počítači, tak počkej na to vyjádřeni na tom steam supportu.
-
unnamedHero - Amatér
Takže mám zkusit reinstal nebo odinstalovat crak?
jinak díky za vyjádření ale chtěl bych slyšet i jiný názor od někoho jiného 

CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
-
kalich - Drbna

Pernamentné bany od Overu sa mi zdá že sú iba za cheaty/mody a iné srandy v hre. Pokiaľ si myslíš že BAN si dostal neprávom píš na Steam support (odpoveď očakávaj tak do 2 mesiacov).
Tu ďalej nieje čo riešiť. Pomôže iba nové Goučko a nabudúce netreba cheatovať

LOCK
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1