• Stránka 1 z 1
Problém chodu hry
Mám taký problém teda vlastne su dva tak začnem tým menej podstatným
1.Keď hrám tak mi po obrazovke behajú čierne čiary vyzerá to ako nejaké objeky čo sa zjavia a hned zmiznú neviem čím to je no a teraz k tomu druhému problému
2.Tak tento problém by som rád vyriešil lebo mi to dosť vadí keď hrám proste hrám nič sa nedele len tie čiary behajú a zrazu csko sekne počkám asi 10 sekund a ono znova nabehne ale už som na inom mieste proste ako keby som hral len obraz sekne a taisto sekne aj nejaky ten zvuk či už vystrel so zbrane...
Mam steam csko downgradnute na steame: MaJkY^
Ďakujem
1.Keď hrám tak mi po obrazovke behajú čierne čiary vyzerá to ako nejaké objeky čo sa zjavia a hned zmiznú neviem čím to je no a teraz k tomu druhému problému
2.Tak tento problém by som rád vyriešil lebo mi to dosť vadí keď hrám proste hrám nič sa nedele len tie čiary behajú a zrazu csko sekne počkám asi 10 sekund a ono znova nabehne ale už som na inom mieste proste ako keby som hral len obraz sekne a taisto sekne aj nejaky ten zvuk či už vystrel so zbrane...
Mam steam csko downgradnute na steame: MaJkY^
Ďakujem

Bývalý admin 

-
Majky10 - Amatér
Problém chodu hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém chodu hry
skus preinštalovať csko
-
NaKI31 - Mistr
Toto sa stalo aj mne tak som preinštaloval Csko a stále mi to blblo tak som preinšteloval celý počítač a ide pohode 

- Gr4L
- Amatér
Zkus upgrade grafické karty, mě to pomohlo
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Nakoniec doslo aj k modrej smrti tak som preinstalival system nepomohlo vybral som graficku a zistil ze je zaseknuty ventilator tak som hodil staru a ide to mozte lock.
Bývalý admin 

-
Majky10 - Amatér
• Stránka 1 z 1