• Stránka 1 z 1
Problém na AV1
Mám VIP na servery AV1 a pri pripájaní na server mi automaticky mení nick. Stále neviem v čom môže byť problém, pretože na servery AV2 mám eVIP a tam je všetko v poriadku. Ak by vás niečo napadlo prosím aby ste pomohli. Vopred ďakujem.
-
NoOKy - Kolemjdoucí
Problém na AV1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém na AV1
Ahoj,
a aký máš nick?
A na akí to ho mení? 
a aký máš nick?

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Ahoj, v době kdy jsem hrával knife jsem si stahoval knife cfg, a občas bylo to cfg bylo nabindované na to že se mi automaticky měnil nick, např - Připojím se, mám nick "Twixx" Zapnul jsem cfg, a měl jsem jiný nick, nevím jestli je to tvůj problém, ale jestli ano otevři složku Counter Strike / Csstrike a měl by si tam mít soubor config.cfg, tak si ho odstraň a zapni znova CS, budeš mit všechno default, rychlost kurzoru myši atd.. ale po přejmenování na tvuj nick by to mělo vše znovu jet jak má, ale zálohuj si VIP kod, budeš si muset VIP aktivovat znova
VIP kod, si zalohuj bud z emailu, a nebo na soubor config.cfg klikni pravym, "otevřít v programu" a najdi wordPad, v wordu se ti otevře to cfg, a budeš tam mit zobrazeny všechny bindy, někde by jsi tam měl mí VIP kód

VIP kod, si zalohuj bud z emailu, a nebo na soubor config.cfg klikni pravym, "otevřít v programu" a najdi wordPad, v wordu se ti otevře to cfg, a budeš tam mit zobrazeny všechny bindy, někde by jsi tam měl mí VIP kód

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Pokud nijak extrémě nezávisíš ne svém cfg, tak si z něj opiš VIP kod a smaž ho. Potom zapni CSko, vše si nastav jak potřebuješ a připoj se na server, tam si aktivuj VIP.
Kdyby ti něco nešlo, napiš mi PM, LOCK
Kdyby ti něco nešlo, napiš mi PM, LOCK

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1