• Stránka 1 z 1
Problém s demom
Ahoj, budem rád ak mi niekto z vás pomôže vyriešiť nasledovný problém:
• Druh vašeho zařízení ? Stolový počítač (nemyslím si, že tento problém robí nejaký komponent preto ich tu nepíšem)
• O Jaký problém se jedná ? Vždy, keď chcem zapnúť demo napíše mi to túto správu https://prnt.sc/u6y2n1, po začatí ďalšieho kola to isté
• Možná příčina ? Update, v ktorom bol odstránený exploit spamovania record dema, ktorý umožnoval lepší vision cez smoke a molotov
• Jak dlouho problém přetrvává? Csko som asi po roku a pol nainštaloval znova pred 3-4 dňami, od začiatku mi to nešlo
Dakujem každému, kto si nájde čas a snahu mi pomôcť
NeX
• Druh vašeho zařízení ? Stolový počítač (nemyslím si, že tento problém robí nejaký komponent preto ich tu nepíšem)
• O Jaký problém se jedná ? Vždy, keď chcem zapnúť demo napíše mi to túto správu https://prnt.sc/u6y2n1, po začatí ďalšieho kola to isté
• Možná příčina ? Update, v ktorom bol odstránený exploit spamovania record dema, ktorý umožnoval lepší vision cez smoke a molotov
• Jak dlouho problém přetrvává? Csko som asi po roku a pol nainštaloval znova pred 3-4 dňami, od začiatku mi to nešlo
Dakujem každému, kto si nájde čas a snahu mi pomôcť

NeX
-
20iqNEX - Kazatelův učeň
Problém s demom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s demom
Ahoj. Demo musíš začať natáčať vo freezetime
. Inak ti to napíše túto správu ktorú si poslal. Aby si ma správne pochopil tak mp_freezetime je nastavený na 1. Vždy keď začne kolo tak sa sekundu nehýbeš. V ten moment musíš rýchle vložiť príkaz aby sa demo začalo nahrávať.

天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest