• Stránka 1 z 1
Problém s emailem.
Dobrý den píšu ohledně emailu s EVIP
Mám problém s emailem na kterém mám EVIP nelze se na něj přihlasit mam ho na seznamu a dnes jsem si psal s operátorem ze seznamu asi hodinu a řekl mi že můj email byl zrušen. Napsal jsem mu ohledně této situace že potřebuju na tom emailu potvrdit eVIP na gamesites. ale bohužel email byl zrušen. A ten operátor mi psal že by měl chodit zpátky email že nebyl doručen protože schránka byla zrušena. a říkal že bych vás měl poprosit o přesun na jinou schránku. Je to možné ?
Mám problém s emailem na kterém mám EVIP nelze se na něj přihlasit mam ho na seznamu a dnes jsem si psal s operátorem ze seznamu asi hodinu a řekl mi že můj email byl zrušen. Napsal jsem mu ohledně této situace že potřebuju na tom emailu potvrdit eVIP na gamesites. ale bohužel email byl zrušen. A ten operátor mi psal že by měl chodit zpátky email že nebyl doručen protože schránka byla zrušena. a říkal že bych vás měl poprosit o přesun na jinou schránku. Je to možné ?
- Hlavasss
- Kolemjdoucí
Problém s emailem.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s emailem.
Tak proč sis to aktivoval na Email který ti nejede. To sis nemohl nejdřív zjístit jestli je funkční?
-
HappyExceed - Kolemjdoucí
Když jsem si to eVIP pořizoval tak to ještě nebylo uděláne tak že se to potvrzovalo přes email.
je to asi 4 roky co jsem si ho pořídil

- Hlavasss
- Kolemjdoucí
Bohužel, nejde změnit údaje na které byla objednávka VIP pořízena.
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1