• Stránka 1 z 1
PROBLEM S EVIP AKTIVACIOU
Mam taky problem poslal som si sms ale kod mi neprisiel na email tak som si poslal este jeden kod na 2 email s tym 2 kodom som si aktivoval vip a ked si chcem s tym prvym aktivovat evip tak mi to nejde server je furien #7. Pise mi to ze evipkod je neplatny.

- chicho9910
- Kolemjdoucí
PROBLEM S EVIP AKTIVACIOU
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PROBLEM S EVIP AKTIVACIOU
Ahoj,
pokud si to dobře pamatuji a pokud se to ještě nezměnilo tak by si měl poslat 2 zprávy a přijde ti 1 kód, pak záleži jestli chceš si koupit Extra VIP - pokud ano tak musiš poslat nový 2 zprávy a přijde ti kód dalši, který můžeš použit jako aktivačni pro Extra VIP
Nějak jsem nepochopil přesně tvůj problém, zkus to prosimtě napsat do komentářů ještě jednou a podrobněji - pokud ostatni chápou na co se ptáš tak pardon, ale jak vidim tak moc odpovědi tu nemáš.
pokud si to dobře pamatuji a pokud se to ještě nezměnilo tak by si měl poslat 2 zprávy a přijde ti 1 kód, pak záleži jestli chceš si koupit Extra VIP - pokud ano tak musiš poslat nový 2 zprávy a přijde ti kód dalši, který můžeš použit jako aktivačni pro Extra VIP
Nějak jsem nepochopil přesně tvůj problém, zkus to prosimtě napsat do komentářů ještě jednou a podrobněji - pokud ostatni chápou na co se ptáš tak pardon, ale jak vidim tak moc odpovědi tu nemáš.
-
Naiz - Profesionál
Nie poslal som prvú sms a prišiel mi 1 kód ale mal som tam regnut aj svoj email a na email ti ma prist aj navod ako si to aktivovat. Na 1 email mi neprisiel tak som poslal 2 sms a regol som 2 mailovu adresu tam mi prisiel uz aj navod. Vip som si aktivoval tim 2 kodom a ked som si chcel aktivovat evip s tym prvym kodom tak mi pisalo na ten prvy kod je neplatny. Takze 1 kod mi funguje a druhy nie preto by som chcel poprosit o novy ked tak mozem dolozit aj foto z mobilu oboch smsiek.
- chicho9910
- Kolemjdoucí
Pošli email na [email protected] tam uveď tvoje telefonne číslo kod od vip mam na mysli ten kod čo ti neide a pekne tam popiš svoj problém.
Ps: Naiz pokiaľ pretrvava 50% zlava na vipka posielaš iba jednu SMS.
Ps: Naiz pokiaľ pretrvava 50% zlava na vipka posielaš iba jednu SMS.
-
NaKI31 - Mistr
dobře, dik za informováni/objasněni 
refresh

refresh
-
Naiz - Profesionál
• Stránka 1 z 1