• Stránka 1 z 1
Problém s Evip
Dobrý den,
Před pár lety jsem si zakoupil EVIP na vašem serveru JB6. Poté jsem dokoupil steam od kterého již nemám přihlačovací údaje a nemůžu se na něj dostat. Jako majitel EVIP účtu bych vás rád poprosil o smazání této ochrany přes steam.
Před pár lety jsem si zakoupil EVIP na vašem serveru JB6. Poté jsem dokoupil steam od kterého již nemám přihlačovací údaje a nemůžu se na něj dostat. Jako majitel EVIP účtu bych vás rád poprosil o smazání této ochrany přes steam.
- granz159
- Kolemjdoucí
Problém s Evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Evip
tato ochrana sa zrusit neda. napis si na valve support a pokus sa ziskat si steam spat
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ale jde o to že když jsem si kupoval EVIP tak ve smluvních podmínkách nepsalo nic o tom že budu muset mít steam abych mohl mít EVIP takže tímto ty smluvní podmínky porušujete a proto to zabezpečení s kterým jsem při koupi nesouhlasil chci zrušit.
- granz159
- Kolemjdoucí
Myslíš toto? Je to citace z VIP podmínek.
13. Uzivatel, ktery si aktivuje vyhody na originalni hru, nemuze svoje vyhody reaktivovat na jiny, nove vytvoreny ucet
13. Uzivatel, ktery si aktivuje vyhody na originalni hru, nemuze svoje vyhody reaktivovat na jiny, nove vytvoreny ucet
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1