Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Problém s FPS

Příspěvekod bajgar » 02 črc 2019, 21:38

Čau dneska 2.7 se mi stalo to, že když hraju Furieny na jakékoliv mapě, tak ja prostě strafuju tak mám okolo 250-1000fps, ale jde o to,že mi to někdy prostě spadne z 500 na 50fps 60 fps a to se nedá,protože rychle letím a dropne mi to na 50 60 atd prostě pod 100fps z ničeho nic

Vybavení:
Procesor AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics, 3500 Mhz, jádra: 4, logické procesory: 4
Základní deska B450M GAMING PLUS (MS-7B87)
Grafická karta Radeon RX 570 Series
bajgar
Mistr
Mistr

Problém s FPS

od Rumcajz » 02 črc 2019, 21:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém s FPS

Příspěvekod bajgar » 06 črc 2019, 13:58

Tsk píše:Skús si niako pozrieť do nastavení hry aj do počítača alebo či nemáš spustený niaky subor ktorý ti to berie vobôc neviem toto sa mi ešte nestávalo ale niečo za tím bude pretože len tak to spadnúť nemože :)

A kde to najdu?
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Felicia » 07 črc 2019, 15:13

Zdravím,

Zariadenie by si mal mať v pohode.
Chcem sa ťa spýtať, koľko rokov máš ten počítač/monitor/hraciu skriňu?
Opatrenia na padanie,

1. Potom si možno skontroluj hracie nastavenia, to niekedy uľahčí procesor.
2. Ďalej si skontroluj históriu a skús si ju vymazať.
3. Pri ďalšej spotrebe býva, keď máš otvorené nejaké stránky na Googli a iné tak ti to môže občas sekať.
4. Ďalším problémom môže byť WiFi-router, či ide ako má alebo blbne.
S pozdravom
Felda.
Felicia
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bajgar » 07 črc 2019, 18:05

Felicia píše:Zdravím,

Opatrenia na padanie,

3. Pri ďalšej spotrebe býva, keď máš otvorené nejaké stránky na Googli a iné tak ti to môže občas sekať.

1 nevim jak xd
2 jakou historii ceho?
3 nemam nic otevrene
4 jedu na kabelu
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Felicia » 07 črc 2019, 19:36

Zdravím,

Hracie nastavenia nájdeš priamo v hre, kde si zistíš čo ti nepasuje dobre tak si vymeníš. Neviem ti poradiť pretože nemám u seba notebook momentálne.

Ako vymažeš históriu na Googlu? Jednoducho! Nájdeš si na pravom hornom rohu tri bodky, alebo nejakú záložku.
Tam sa ti ukážia rôzne ďalšie záložky ako stiahnuté odkazy a pod. Následne si nastavíš koľko hodín vymažeš. Napr. 24 hod. sa ti všetko zmaže.

Ďalšia možnosť, že si nájdeš nejaké web-stránky a tam budú nejaké problémy s FPS v hre.
S pozdravom
Felda.
Felicia
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bajgar » 10 črc 2019, 04:29

[quote="Felicia

Potřeboval bych asi jináči radu, ale to asi nepůjde moc neaktivite téhle sekce xd
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod strafemachine » 10 črc 2019, 06:21 VIP

Felicia píše:Zdravím,

Opatrenia na padanie,

Nič v zlom ale to sú rady ako poďme v zime na jahody..

2.) História nemá absolutne ale že absolutne nič s nejakými FPS dropmi in-game.
3.) Asi si myslel otvorené stránky v Google Chrome kvôli nadmernému využívaniu RAMky. Nemyslím si že zopár stránok Chromu bude robiť tak drastické dropy.
4.) WiFi router a FPS dropy idú dohromady asi ako bezdomovec a rodinný dom.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.) Skúsil si nejaké launch commands? Možno by stálo za pokus -nofbo -nomsaa
2.) Píšeš že ti to predtým nerobilo. Neinštaloval si nejaký nový / pochybný program? Ak máš dva monitory, skús si dať na jeden "Task manager" a pozerať zaťaženie CPU/Pamäte, ak si všimneš nejaký nárast v hodnotách počas dropu tak si našiel svoj problém a bude to nejakým programom / procesom. Ak máš len jeden procesor tak skús dať CS do okna a opakuj.
3.) Neviem koľko presne máš svoj PC ale si si istý že si správne a vôbec nainštaloval drivery?
4.) Ak nepomôže ani jedno, skúsil by som upraviť niektoré nastavenia v nastaveniach grafickej karty. V tvojom prípade to bude AMD Radeon settings. Skús prepnúť veci ktoré môžeš na maximum performance. Väčšina nastavení je popísaná a presne ti ukáže na čo ich máš nastaviť ak chceš max. výkon alebo max. kvalitu.
strafemachine
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod bajgar » 10 črc 2019, 10:43

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.) Skúsil si nejaké launch commands? Možno by stálo za pokus -nofbo -nomsaa
2.) Píšeš že ti to predtým nerobilo. Neinštaloval si nejaký nový / pochybný program? Ak máš dva monitory, skús si dať na jeden "Task manager" a pozerať zaťaženie CPU/Pamäte, ak si všimneš nejaký nárast v hodnotách počas dropu tak si našiel svoj problém a bude to nejakým programom / procesom. Ak máš len jeden procesor tak skús dať CS do okna a opakuj.
3.) Neviem koľko presne máš svoj PC ale si si istý že si správne a vôbec nainštaloval drivery?
4.) Ak nepomôže ani jedno, skúsil by som upraviť niektoré nastavenia v nastaveniach grafickej karty. V tvojom prípade to bude AMD Radeon settings. Skús prepnúť veci ktoré môžeš na maximum performance. Väčšina nastavení je popísaná a presne ti ukáže na čo ich máš nastaviť ak chceš max. výkon alebo max. kvalitu

4) To mám dát všechno na max?
3) Mám 2 měsíce stary PC, byl 2x v servisu (Jednou to byly ramky potom ramky a grafická karta)
2) Mám 1 monitor a 1 procesor
1) Mám nastavené
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod strafemachine » 12 črc 2019, 10:55 VIP

2.) Pardón, bol to omyl. Samozrejme som myslel že ak máš iba jeden monitor, nie procesor :D..
3.) To že bol PC v servise neznamená že ti nainštalovali drivery. Predpokladám však že si ho kupoval ako celok a neskladal si ho, takže problém s drivermi môžeme vylúčiť.
4.) Všetko máš dať na maximum PERFORMANCE. To znamená najmenšie detaily a najvyšší výkon.[*]
strafemachine
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod bajgar » 12 črc 2019, 11:25

strafemachine píše:2.) Pardón, bol to omyl. Samozrejme som myslel že ak máš iba jeden monitor, nie procesor :D..
3.) To že bol PC v servise neznamená že ti nainštalovali drivery. Predpokladám však že si ho kupoval ako celok a neskladal si ho, takže problém s drivermi môžeme vylúčiť.
4.) Všetko máš dať na maximum PERFORMANCE. To znamená najmenšie detaily a najvyšší výkon.[*]

udělal jsem a pomohlo snad, ještě uvidím když tak nechte otevřený přispěvek
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod bajgar » 12 črc 2019, 12:01

Beru zpet sere se to furt :lol: :lol:
bajgar
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody