• Stránka 1 z 1
Problém s Internetem.
Zdravím chci se tu zeptat jestli by mi tu někdo neporadil.
Přejdu rovnou k věci. Když hraju například Counter Strike nebo ostatní hry (Team Fortress 2) tak mi to hází nějaký internetový problém. Ping mám normální kolem 10-50ti. V pravém horním rohu mi to píše toto: WARNING: cl_flushentitypacket. A vždy to tak na 2-5s vypadne a sekne se hra. Když hraju League of Legends tak mám ping normální tak 30 a pak to najednou vyskočí na 400 pak to je zase na 30ti. Vůbec nevím kde by mohla být chyba. Začlo se mi to dít od té doby co jsem si nainstaloval nový Windows (kolem 30 září).
Internet mám od UPC.
Kdyby někdo věděl tak prosím poraďte díky předem.
Přejdu rovnou k věci. Když hraju například Counter Strike nebo ostatní hry (Team Fortress 2) tak mi to hází nějaký internetový problém. Ping mám normální kolem 10-50ti. V pravém horním rohu mi to píše toto: WARNING: cl_flushentitypacket. A vždy to tak na 2-5s vypadne a sekne se hra. Když hraju League of Legends tak mám ping normální tak 30 a pak to najednou vyskočí na 400 pak to je zase na 30ti. Vůbec nevím kde by mohla být chyba. Začlo se mi to dít od té doby co jsem si nainstaloval nový Windows (kolem 30 září).
Internet mám od UPC.
Kdyby někdo věděl tak prosím poraďte díky předem.
-
Darknes - Kolemjdoucí
Problém s Internetem.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Internetem.
zkus zadat do konzole po jednom
1, jsi připojen přez wifi / kabel?
2, počet připojených zařízení?
3, rychlost netu? změř zde
jinak vidím to tak, že když máš nový windows, tak se ti instalují aktualizace, takže dole v tray oznámení budeš mít ikonku windows update... pokud ano, tak nejprve nainstaluj všechny aktualizace a pak se vrhni na pařby popř. aktualizace vypni, ale nedoporučuji to z důvodu aktualizace zabezpečení
- Kód: Vybrat vše
rate "20000"
cl_cmdrate "81"
cl_cmdbackup "15"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "512"
ex_interp "0.04
1, jsi připojen přez wifi / kabel?
2, počet připojených zařízení?
3, rychlost netu? změř zde
jinak vidím to tak, že když máš nový windows, tak se ti instalují aktualizace, takže dole v tray oznámení budeš mít ikonku windows update... pokud ano, tak nejprve nainstaluj všechny aktualizace a pak se vrhni na pařby popř. aktualizace vypni, ale nedoporučuji to z důvodu aktualizace zabezpečení

-
KOF - Profesionál
Ty příkazy celkem pomohli. Lagy už nejsou tak časté.
1. Jsem na Wi-Fi
2. Asi 4
3. http://prntscr.com/4ujb7n
Díky za radu s těma příkazama.
1. Jsem na Wi-Fi
2. Asi 4
3. http://prntscr.com/4ujb7n
Díky za radu s těma příkazama.
-
Darknes - Kolemjdoucí
rychlost není špatná, ale 4 zařízení najednou + wifi připojení, tipuji to na tohle... pokud můžeš, tak se zkus připojit přez kabel (stabilnější) a omezit zbytečně připojené uživatele, ale kabel by ti měl zajistit dostačující stabilitu na hry 

-
KOF - Profesionál
Ještě zkusím nainstalovt všechny aktualizace a odpojit od Wi-Fi aspoň SmartPhone.
-
Darknes - Kolemjdoucí
no jestli se ti instalují aktualizace, tak každopádně je nainstaluj a mělo by to ustat 

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1