• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] problém s klientem cs 1.6(nonsteam)
dobrý den.dnes jsem objevil problém který mi přetrvává už asi 3 dny.problém je v tom,že jsem se napojil na jeden náhodný server.až když jsem se odpojil tak nastalo divné chování s klientem:1.když se napojím na nějaký server tak mi to napojí na ten samý,na který jsem se napojil prvně.2.když se na ten server napojím tak se mi změní nick který jsem už měl nastavený.3.když si najedu na nastavení pak do klávesnice něco si přenastavím a dam apply nebo ok tak mi to napojí na ten první server.4.když ve hře zmáčknu jakékoliv tlačítko tak mě to automaticky přepojí na první server.to je vše ip serveru jsem bohužel nenašel. můj nick ve hře:FallOut něco o mým PC:windows 8 ACER aspire 1(není to reklama)PS:ještě jeden problém:když jsem těd mimo klienta zmáčknul nějake tlačítko tak mi to spustilo samo od sebe klienta.pak mě to napojilo na ten samý server a pak mi to crashlo.zobrazila se mi PC konzole a napsalo mi to tam:hl.exe terminated.a dál to pak něco spravovalo.to je opravdu vše,hezký den.doufám že mi nějak s tím pomůžete.
- honzaTDM
- Amatér
[Vyřešené] problém s klientem cs 1.6(nonsteam)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém s klientem cs 1.6(nonsteam)
Vypni CS , v cstrike vymaž config a zapni CSko
Pokud nepujde , zkus ho reinstalovat.
Pokud nepujde , zkus ho reinstalovat.
-
Nocky - Profesionál
Pokud smazani cfg nepomuze, nejspis to bude nejaky vir. Idealni reseni bude udelat celkovy antivirovy test pc jak antivirem co mas v PC, tak i pomoci programu malwarebytes.
CS samozrejme kompletne odinstaluj, snaz se smazat vse co by z nej mohlo zbyt. Pokud muzes, nainstaluj ho pak na jiny disk, nebo teda aspon do jine slozky.
CS samozrejme kompletne odinstaluj, snaz se smazat vse co by z nej mohlo zbyt. Pokud muzes, nainstaluj ho pak na jiny disk, nebo teda aspon do jine slozky.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
bohužel ani jedno z vašich rad mi nepomohlo.csko se furt chová stejně.
- honzaTDM
- Amatér
Odinstaluj cele cs, vsechny verze co mas v pc. Po odinstalaci ti nejspis zbydou nejake slozky, ty take potrebujes vymazat.
Patri tam:
Patri tam:
- C:\Users\TVUJ_UCET\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86) (pripadne jen \VirtualStore\Program Files).
- C:\Users\TVUJ_UCET\csko
- C:\Program Files (x86)\Counter-Strike 1.6 (nebo neco v tom smyslu)
- C:\Program Files (x86)\Valve\Counter-Strike (nebo podobne)
- C:\Games\Counter-Strike (apod.)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1