[Vyřešeno] problém s MIKrofonem

Příspěvekod Hejtik » 18 kvě 2016, 18:15

Ahoj všichni... Prosim poradte mi :)

Jaký máte přístroj ? notebook
Jaký máte operační systém ? Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému ? od doby co jsem si koupil MIKrofon
Stručný popis vašeho problému: dnes mi došel MIKrofon a rozdvojka na MIK a sluchatka link na rozdvojku aby jste pochopily na co to je ZDE tak jsem si to zapojil do NOTEBOOKU a zapojil jsem i MIK a potom jsem zjistil že pokud v té věci nejsou zapojene SLUCHATKA tak mi nejde ZVUK v NOTEBOOKU takže musim mit zapojene sluchatka i MIK v té věci aby jsem slyšel co lidi řikáji na CSKU atd... tak jsem se chtěl zeptát jestli někdo nevi ják to nastavit aby mi šel zvuk nahlas z NOTEBOOKU bez sluchatek. když vypojim tu věc a nedám do NOTASU nic tak vše jde OK ale jakmilé do NOTASU vložim tu rozdvojku tak neslyšim nic jen když tam dam SLUCHATKA ale SLUCHATKA mi nejdou a v NOTEBOOKU mam jen jednu "dirku" a to na sluchatka ale na MIK nemam zadnou dirku tak jsme si musel koupit tu rozdvojku ale nejde mi ten zvuk potom když zapojim tu rozdvojku tak mi prosim poradte jestli někdo nevi jak to nastavit :( a za sluchatka se mi nechce utracet penize už jsem dál do MIKrofonu hodně peněz :( děkuji všem za to že mi poradite :)
EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
VIP: Paintball 2, Furien 6
AKADEMIE
Obrázek
Hejtik
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] problém s MIKrofonem

od Rumcajz » 18 kvě 2016, 18:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: problém s MIKrofonem

Příspěvekod zima » 19 kvě 2016, 07:51

Tento problém je otázkou hlavne zvukovej karty. U mňa na PC sa to deje rovnako pokiaľ nemám zapnutý "Stereo Mix". (Nahrávacie zariadenie -> Stereo Mix) Oba výstupy sa mi schovávajú pod jednou položkou Speakers, preto v "Stereo Mix"e na karte "Počúvať" mám nastavené -> Počúvať toto zariadenie - Speakers.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: problém s MIKrofonem

Příspěvekod Hejtik » 19 kvě 2016, 18:09

Nemůžu to nájit :( :( :(
EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
VIP: Paintball 2, Furien 6
AKADEMIE
Obrázek
Hejtik