• Stránka 1 z 1
Problém s mikrofónom v CS 1.6
Laptop: Acer Nitro Shale Black / Intel Core i5-9300H Coffee Lake - Nvidia GTX 1050 - 8 GB RAM
Mikrofón - Headset: HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless
Popis problému: Nedávno som sa opäť vrátil k 1.6 k Jailbreaku. Skúšal som v nastaveniach mikrofón [ in game ] a v pozadí je počuť neznesiteľný šum [ probably ventilátory - chladenie ]. Skúšal som to aj na CS:GO, Discorde, MS Teams, Google Meets etc. a všade ma je dobre počuť, nie je ani ozvena, naozaj super mikrofón ale pripojím sa do 1.6 a mikrofón ako za 5€.
Nejaké rady?
Už som podnikol niektoré kroky, ktoré ale žiaľ nepomohli:
1) Vypol som chladenie
2) Dal som ďalej notebook [ mám iný hlavný monitor, nie z laptopu ]
3) V nastaveniach windows-u [ zvuku ] som sa hral ale nič nepomohlo.
Za pomoc budem rád.
Pekný deň a príjemné sviatky!
Mikrofón - Headset: HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless
Popis problému: Nedávno som sa opäť vrátil k 1.6 k Jailbreaku. Skúšal som v nastaveniach mikrofón [ in game ] a v pozadí je počuť neznesiteľný šum [ probably ventilátory - chladenie ]. Skúšal som to aj na CS:GO, Discorde, MS Teams, Google Meets etc. a všade ma je dobre počuť, nie je ani ozvena, naozaj super mikrofón ale pripojím sa do 1.6 a mikrofón ako za 5€.
Nejaké rady?
Už som podnikol niektoré kroky, ktoré ale žiaľ nepomohli:
1) Vypol som chladenie
2) Dal som ďalej notebook [ mám iný hlavný monitor, nie z laptopu ]
3) V nastaveniach windows-u [ zvuku ] som sa hral ale nič nepomohlo.
Za pomoc budem rád.
Pekný deň a príjemné sviatky!
When I'm dead who cares? I don't
VIP: Jailbreak #1 #3 #5| Rats| WEB

-
Tykejn - Pokročilý
Problém s mikrofónom v CS 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s mikrofónom v CS 1.6
Ahoj,
pokud máš grafickou kartu od Nvidie, tak by ti mohl pomoct tento program přímo od nich: Nvidia RTX Voice
Já jsem měl podobný problém, ale program mi začal z nějakého nepochopitelného důvodu docela bugovat, takže jsem si koupil nové sluchátka a všecko bylo v pohodě; otázkou je, jestli to je chybou počítače nebo CS 1.6tky, předsi jen je to docela stará hra a nikdy nevíš, co se uděje s novým hardwarem, který v té době neexistoval. Osobně jsem tento problém měl na GOčku, proto nevím, jak to může být s 1.6tkou.
pokud máš grafickou kartu od Nvidie, tak by ti mohl pomoct tento program přímo od nich: Nvidia RTX Voice
Nvidia.com píše:1. Download the Appa. For NVIDIA RTX GPUs or higher, download NVIDIA Broadcast and visit the setup guide here.
b. For NVIDIA GeForce GTX GPUs, download RTX Voice.
Já jsem měl podobný problém, ale program mi začal z nějakého nepochopitelného důvodu docela bugovat, takže jsem si koupil nové sluchátka a všecko bylo v pohodě; otázkou je, jestli to je chybou počítače nebo CS 1.6tky, předsi jen je to docela stará hra a nikdy nevíš, co se uděje s novým hardwarem, který v té době neexistoval. Osobně jsem tento problém měl na GOčku, proto nevím, jak to může být s 1.6tkou.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Re: Problém s mikrofónom v CS 1.6
Šťastný nový rok želám!
Ďakujem Ambymu, tento program mi pomohol.
Môžete lock.
Ďakujem Ambymu, tento program mi pomohol.
Môžete lock.

When I'm dead who cares? I don't

-
Tykejn - Pokročilý
• Stránka 1 z 1