• Stránka 1 z 1
problém s mouse -_-
• Typ přístroje (Notebook)
• Typ IOS + Kolika bitový máte PC (10, x64))
• Typ problému (Myš v Counter-Strike 1.6 / CS:GO)
• Jak starý je přístroj (pár měsíců)
• Kdy se problém začal projevovat (D: ee, asi nevím xd)
• Komponenty v PC (Základní deska, procesor, RAM[GB], grafika) - https://ctrlv.cz/4OcZ
• Podrobnější popis problému:
Ahoj.
Mám prostě takový dotaz..
Mám myš, Logitech 102.
K problému: Jde o to, že bych chtěl co nejvíce nějak tu myš vyboostovat.
Jde o to, že když někdy hraju, tak se mi myš posune. Co jsem se někde dozvěděl, je to kvůli systému, že sám ten systém dokončí vlastně ten pohyb myši do konce.. ale já potřebuji za 1. aby to zmizlo a za 2. potřebuji co nejvíce, aby ta myš byla hladká / ten pohyb.. někdy se mi reálně s těží otáčí.. kupříkladu když mám otevřeny internetový prohlížeč a 2-3x ho otevřu a zavřu a mám na něm puštěné písničky tak se ta myš jakoby bugne nebo něco takového.. je taková zalagováná..
software na myš mám stažený...
jakoby určitě hraju hns/aim/awp... a docela by se mi hodilo, aby ta myš fungovala jak má.
S myší jsem nebouchal, nebouchám, není nějak poškozená. Mám jí od doby, co jsem si koupil notebook, který byl dodán v pořádku bez problémů a to i myš...
kdyby někdo věděl jak pomoci, budu rád..
díky:)
• Typ IOS + Kolika bitový máte PC (10, x64))
• Typ problému (Myš v Counter-Strike 1.6 / CS:GO)
• Jak starý je přístroj (pár měsíců)
• Kdy se problém začal projevovat (D: ee, asi nevím xd)
• Komponenty v PC (Základní deska, procesor, RAM[GB], grafika) - https://ctrlv.cz/4OcZ
• Podrobnější popis problému:
Ahoj.
Mám prostě takový dotaz..
Mám myš, Logitech 102.
K problému: Jde o to, že bych chtěl co nejvíce nějak tu myš vyboostovat.
Jde o to, že když někdy hraju, tak se mi myš posune. Co jsem se někde dozvěděl, je to kvůli systému, že sám ten systém dokončí vlastně ten pohyb myši do konce.. ale já potřebuji za 1. aby to zmizlo a za 2. potřebuji co nejvíce, aby ta myš byla hladká / ten pohyb.. někdy se mi reálně s těží otáčí.. kupříkladu když mám otevřeny internetový prohlížeč a 2-3x ho otevřu a zavřu a mám na něm puštěné písničky tak se ta myš jakoby bugne nebo něco takového.. je taková zalagováná..
software na myš mám stažený...
jakoby určitě hraju hns/aim/awp... a docela by se mi hodilo, aby ta myš fungovala jak má.
S myší jsem nebouchal, nebouchám, není nějak poškozená. Mám jí od doby, co jsem si koupil notebook, který byl dodán v pořádku bez problémů a to i myš...
kdyby někdo věděl jak pomoci, budu rád..
díky:)
-
letoa - Drbna
problém s mouse -_-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém s mouse -_-
Ahoj 
Sám jsem měl podobný problém.
Dám ti radu, která by ti mohla pomoci s vyřešením situace...Předpokládám že máš Steam verzi
Otevři Steam -> Jdi do knihovny -> Klikni pravým tlačítkem myši na Counter-Strike -> Vyber vlastnosti -> Jdi do sekce obecné
-> Najeď do kolonky Možnosti spuštění a tam zkopíruj příkazy, které ti jsem napíšu
-noforcemspd -noforcemaccel -noforcemparms -nofbo -stretchaspect
Doufám, že ti to pomůže.

Dám ti radu, která by ti mohla pomoci s vyřešením situace...Předpokládám že máš Steam verzi

Otevři Steam -> Jdi do knihovny -> Klikni pravým tlačítkem myši na Counter-Strike -> Vyber vlastnosti -> Jdi do sekce obecné
-> Najeď do kolonky Možnosti spuštění a tam zkopíruj příkazy, které ti jsem napíšu

Doufám, že ti to pomůže.
-
Maxovski - Drbna
Maxovski píše:Ahoj
-> Najeď do kolonky Možnosti spuštění a tam zkopíruj příkazy, které ti jsem napíšu![]()
Doufám, že ti to pomůže.
ee

-
letoa - Drbna
Ahoj,
Tak pak jedině doporučím koupit Steam verzi... Myslím, že tolik peněz to není. Myslím, že kdyby si si koupil originální hru + zadal příkazy, že by to už pomoci mohlo
Měj se hezky.
Tak pak jedině doporučím koupit Steam verzi... Myslím, že tolik peněz to není. Myslím, že kdyby si si koupil originální hru + zadal příkazy, že by to už pomoci mohlo

Měj se hezky.
-
Maxovski - Drbna
Maxovski píše:Ahoj,
Měj se hezky.
pokusím se si udělat kreditku a uvidím

-
letoa - Drbna
ecnebi píše:Maxovski píše:Ahoj,
Měj se hezky.
pokusím se si udělat kreditku a uvidímdíky díky.
ak dobre viem za týždeň bude 1.6. na steame za 1E tak si priprav

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
Ahoj,
Tak to je pecka, hned to kupuj!
Tak to je pecka, hned to kupuj!

-
Maxovski - Drbna
• Stránka 1 z 1