[Vyriešené] Problém s novým počítačem a CS:GO

Příspěvekod martin785 » 29 říj 2018, 14:16

Ahoj,
mám jeden problém s CS:GO, měl jsem ho nainstalované na starém PC, skoro 5 let jsem s tím neměl žádný větší problém, až před měsícem se mi z ničeho nic vypnul počítač a už se znova nezapnul. Při zapnutí se mi objevila jen modrá obrazovka a byl tam napsaný problém s grafickou kartou. Počítač jsem dal na opravu k IT technikovi, ten diagnostikoval, že ''umřela'' grafická karta.
Koupil jsem si tedy nový herní počítač HAL3000 (CPU Core i5-8400, Nvidia GTX 1060 3GB), počítač je starý ani ne měsíc, nainstaloval jsem na něj CS:GO a FIFU 19, týden byl PC bez problému a po týdnu se počítač opět vypnul jako ten starý, naskočila znovu jen modrá obrazovka, ale byl psaný problém Windowsu, počítač jsem dal zpět výrobcům jejich technik jen obnovil počítač do továrního nastavení. Počítač jsem dnes dovezl domů a instaluji na něj FIFU 19, ale mám strach na něj instalovat CS:GO, aby se mi ten problém s modrou obrazovkou znovu neopakoval, poradil by mi prosím někdo jestli se nemám bát CS:GO instalovat, nebo jestli ho tam radši instalovat nemám?
Na tom starém FIFA 19 nebyla, to by nerozjel a na tom novém byli jen tyhle dvě hry, FIFA a CS:GO, tak mě napadlo, že jestli to bude nějakou hrou, tak CSkem, technik říkál, že je problém v Softwaru.
Děkuji
martin785
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Problém s novým počítačem a CS:GO

od Rumcajz » 29 říj 2018, 14:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém s novým počítačem a CS:GO

Příspěvekod strafemachine » 29 říj 2018, 15:24 VIP

Viem ti na istotu povedať že to určite nebude CSGO ani FIFA. Zúžil by som tvoj problém na dve veci a to buď obrovská náhoda že sa ti niečo takéto stalo dva krát na úplne rôznych počítačoch, ktoré ako si napísal nezdielajú komponenty jeden po druhom alebo by som sa skôr zameral na veci mimo PC. Mohlo by to mať čo dočinením s výkyvmi napätia, i keď na podobné veci majú dnešné zdroje ochrany. Ďalej som počul o prípadoch kedy sa grafická karta jednoducho skratovala a to buď potkanom, ktorý vošiel do bedne alebo domácim maznáčikom. Bohužial si nerobím srandu a naozaj sa také veci stávajú no skôr by som dal na tie výkyvy. Ak máš na matičnej doske iné PCI-E 16x tak skús prehodiť grafiku do iného. Osobne si nemyslím že by bol problém v softwére a ak áno tak na 100% nie CSGO alebo FIFA, skôr hľadaj inde. Hľadaj aké iné programi si si inštaloval, či si skúšal pretaktovávať komponenty, prípadne či si si nenechal hard disk taký ako bol a len nevymenil zvyšné komponenty.

Vceľku ma tvoj prípad zaujal tak ak náhodou na niečo prídeš daj vedieť :D.
strafemachine
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JeffyGS » 29 říj 2018, 15:48 VIP

Přesunuto do správné sekce.
JeffyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod odyseenko » 01 lis 2018, 15:22 VIP

BuĎ máš doma duchov, alebo ja neviem :D Každopádne, síce si diagnostikoval problém s grafiko ua potom s Windowsom, ale napadlo mi, nevypínaš PC skrze prerušenie dodávky elektriny? A myslím to smrteľne vážne. Či náhodou neprechádza do PC vyšší prúd/napätie
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod reddiN » 15 lis 2018, 17:38 VIP

Bez odpovedi dlhšiu dobu, vyriešené.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
reddiN
Drbna
Drbna

Zpět na Vyriešené topicy