• Stránka 1 z 1
Problem s NTB
Zdravim,nakolko je cely PC Support team "ochotny" a neviem z akeho titulu dostali tie iconky kedze su neni schopny odpisat ani na spam,ani na slusne a jednoznacne napisanie problemu a poprosenie o vyjadrenie a pomoc ale k veci.
Bol by som rad,keby sa aspon tu nasli ochotny ludia,ktori by mi pomohli s mojim NTB ktory mi nechce doma najst medzi dostupnymi sietami moju wifi ale susedove bez problemov tak isto aj v praci sa v klude pripojim ale naopak,zasa doma sa bezproblemovo pripojim s inymi zariadeniami napr. Mobilom alebo Tabletom,mam NTB HP ProBook 4535s .
Vopred dakujem za pomoc a kladne odpovede a navrhoval by som vyssim spravit cistku u Supp teamu. MAm Win. 7
Bol by som rad,keby sa aspon tu nasli ochotny ludia,ktori by mi pomohli s mojim NTB ktory mi nechce doma najst medzi dostupnymi sietami moju wifi ale susedove bez problemov tak isto aj v praci sa v klude pripojim ale naopak,zasa doma sa bezproblemovo pripojim s inymi zariadeniami napr. Mobilom alebo Tabletom,mam NTB HP ProBook 4535s .
Vopred dakujem za pomoc a kladne odpovede a navrhoval by som vyssim spravit cistku u Supp teamu. MAm Win. 7
-
ExPerT - Zkušený
Problem s NTB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s NTB
Ahoj, ten první odstavec by sis mohl odpustit. Jsme aktivní a až velmi ochotní. Děláme i to, co dělat nemusíme a nemáme to v popisu práce.
Dříve ti to jelo ?
Dříve ti to jelo ?
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Mne sa teda nezda kedze jediny,kto bol ochotny mi pomoct bol FatalWirus,inac kazdemu,co som kedy napisal som nestal ani len o odpisanie a to ze som im pisal niekolko krat uz.
Ano islo mi to bez problemov
e.zima: Ten kto je trpezlivý sa dočká. Riešime n+1 problémov; tak ako sorry, že si nedejme nohy a ruky dolámať keď tu vyskakuješ ako arogantný "slušák".
Ano islo mi to bez problemov
e.zima: Ten kto je trpezlivý sa dočká. Riešime n+1 problémov; tak ako sorry, že si nedejme nohy a ruky dolámať keď tu vyskakuješ ako arogantný "slušák".
-
ExPerT - Zkušený
To bude na 100% ovládač wi-fi. Stiahni ho z webu výrobcu ntb a pre-inštaluj ho.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:To bude na 100% ovládač wi-fi. Stiahni ho z webu výrobcu ntb a pre-inštaluj ho.
To jsem mu stáhl přes tv a řekl mu, ať si ho nainstaluje.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Takže vyřešeno, zamykám.
-
Ekblad - Zkušený
• Stránka 1 z 1