• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Problém s "pripojením"
Ahoj všetci
Chcem Vás poprosiť o radu dneska som si isiel precvičiť AWP na iný server ako od GS, prihlásil som sa tam na server a asi po pol hodine som sa odpojil a šiel som zahrať Furien 8 <3 ako vždy pripojím sa začne prve kolo stačím 3 že si idem zapnuť REGENKU a mňa to kickne a začne pripájať na niaky iný server (to samé robí keď stačím 123456789ioe). Doteraz som hral len na GS serveroch tak neviem či to môže byť tým že som sa pripojil na niaky iný...
Ak viete pomôcť prosím poraďte mi.
A jedna otázka ohladne Money a itemov mam REGE+MRSTNOST a 1700 Money a keby skúsim preinštalovať celé csko či by mi to všetko nezmizlo? Csko mam od GS a nemám STEAM!! Vopred ďakujem za pomoc :*
PS: Nerobí to len na Furiene...
The Best :*

PS: Nerobí to len na Furiene...
The Best :*
-
best147 - Kolemjdoucí
Problém s "pripojením"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s "pripojením"
Ahoj,
smaž tyto soubory, které najdeš ve složce cstrike : userconfig.cfg, execonfig.cfg. Zapni csko, a abys předešel podobným problémům, znovu vyhledej všechny soubory ve složce cstrike s příponou .cfg, klikni na ně pravým tlačítkem myši a ve vlastnostech zaškrtni checkbox "jen pro čtení". Napiš jestli pomohlo :-).
smaž tyto soubory, které najdeš ve složce cstrike : userconfig.cfg, execonfig.cfg. Zapni csko, a abys předešel podobným problémům, znovu vyhledej všechny soubory ve složce cstrike s příponou .cfg, klikni na ně pravým tlačítkem myši a ve vlastnostech zaškrtni checkbox "jen pro čtení". Napiš jestli pomohlo :-).

-
dev1ce - Pokročilý
NouNyna píše:Ahoj,
smaž tyto soubory, které najdeš ve složce cstrike : userconfig.cfg, execonfig.cfg. Zapni csko, a abys předešel podobným problémům, znovu vyhledej všechny soubory ve složce cstrike s příponou .cfg, klikni na ně pravým tlačítkem myši a ve vlastnostech zaškrtni checkbox "jen pro čtení". Napiš jestli pomohlo.
Stejný problém sem měl jak ty a udělal sem to přesně tak jak ti to napsal.

NEJLEPŠÍ PORTÁL GAMESITES.CZ

Nejlepší je server JailBreak
-
lukasako15 - Mistr
Ano, máš zrejme na niektorých klávesoch nabindované prepojenie na iný server. Zrejme na ten na ktorom si hral predtým ako to začalo robit. Musíš to bud vymazat z suboru config.cfg a userconfig.cfg alebo si stiahnut z googlu deafultný config. Subor config.cfg alebo userconfig.cfg nájdeš v priečinku cstrike alebo cstrike_czech.
-
Kontrafakt - Amatér
Ahojte všetko som spravil tak ako mi napísal NouNyna ale nenašiel som ten execonfig.cfg a robi mi to zatiaľ stále :// A ani keď napíšem do "štartu" alebo vyhľadávača v Pc mi nič také nenajde :// Ale mám tam nejaký že autoexec.cfg
-
best147 - Kolemjdoucí
Jdi do složky s CSkem a dej si vyhledat ".cfg", to ti najde configy, tak je všechny vymaž, ale budeš si muset znovu nastavit CSko. Pokud o nastavení nechceš přijít, tak smaž všechny soubory ".cfg" kromě "config.cfg".

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj mne toto robilo presne čo tebe keď som sa pripojil na iní server .
Môžu tam mať program keď stlačíš 123456789 tak ta to tam pripojí
A patrí to do iné sekcie z Rady a Návody
Môžu tam mať program keď stlačíš 123456789 tak ta to tam pripojí

-
ChroBaciK23 - Pokročilý
Kontrafakt píše:Ano, máš zrejme na niektorých klávesoch nabindované prepojenie na iný server. Zrejme na ten na ktorom si hral predtým ako to začalo robit. Musíš to bud vymazat z suboru config.cfg a userconfig.cfg alebo si stiahnut z googlu deafultný config. Subor config.cfg alebo userconfig.cfg nájdeš v priečinku cstrike alebo cstrike_czech.
Pošli mi link nato

-
best147 - Kolemjdoucí
best147 píše:Kontrafakt píše:Ano, máš zrejme na niektorých klávesoch nabindované prepojenie na iný server. Zrejme na ten na ktorom si hral predtým ako to začalo robit. Musíš to bud vymazat z suboru config.cfg a userconfig.cfg alebo si stiahnut z googlu deafultný config. Subor config.cfg alebo userconfig.cfg nájdeš v priečinku cstrike alebo cstrike_czech.
Pošli mi link natoPlease
Žádný config si stahovat nemusíš, po smazání a znovuotevření cska se ti vytvoří automaticky.
Jinak bych ti napsala a doporučila to samé jako psal kramik66.
Karmik66 píše:Jdi do složky s CSkem a dej si vyhledat ".cfg", to ti najde configy, tak je všechny vymaž, ale budeš si muset znovu nastavit CSko. Pokud o nastavení nechceš přijít, tak smaž všechny soubory ".cfg" kromě "config.cfg".

-
dev1ce - Pokročilý
ChroBaciK23 píše:Ahoj mne toto robilo presne čo tebe keď som sa pripojil na iní server .
Môžu tam mať program keď stlačíš 123456789 tak ta to tam pripojí![]()
Prepáč že som to nedal do inej sekcie

-
best147 - Kolemjdoucí
Akurát sa pokúšam ich vymazať no vždy ked dam delete a vyskoči ta tabulka ze naozaj chcete dat do koša BLA BLA BLA ... no tam dam ok zmizne a nic sa nestane...
-
best147 - Kolemjdoucí
Okej vymazane nič nerobí ďakujem pekne a teraz mam strašné lagy... Idem nastaviť csko.. Eštee tie lagy vyriešiť a bude Dobre...
-
best147 - Kolemjdoucí
Do konzole napíš net_graph 1 a v rohu sa ti ukaže tabulku pozri sa kolko máš FPS.
-
Kontrafakt - Amatér
Kontrafakt píše:Do konzole napíš net_graph 1 a v rohu sa ti ukaže tabulku pozri sa kolko máš FPS.
Ping sami pohybuje okolo 30-60 fps ked sa pripájam na server tak mám tak 30-40 FPS a ked hrám na servery mam kolem 85-a vyše

-
best147 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2