• Stránka 1 z 1
Problém s SMS/VIP
Ahoj, mám problém s VIP. Předevčírem jsem si chtěl koupit VIP a dělal jsem všechno tak jak se má a na mobilu mi napsali: litujeme,služba provozovatele je nedostupná, až bude dostupná skusíme vaší objednávku ukončit "tak nějak to tam bylo" a tak jsem počkal 2 dny a zatím nic mi nepřišlo takže jsem utratil 100Kč k ničemu. Prosím poradte co mám dělat už čekám 2 dny a nic prosím napište jsem co mám udělat jinak postupoval jsem podle instrukcí ke koupení VIP: číslo: 9033399 a tam jsem napsal GAMS 4 a aby to bylo na server Zombie Blood. Odepište co mám dělat "jinak nevím jak vám mám dát důkaz" jestli chcete pošlu fotku mého mobilu a jstou SMSKOU. Děkuji a přeji krásný zbytek dne. Jinak: nick na serveru: DrafT^ server: Zombie Blood herní konzole: Counter Strike 1.6 GameSites.
DrafT^

DrafT^
-
DrafT - Kolemjdoucí
Problém s SMS/VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s SMS/VIP
Pravdepodobne nemas aktivovane premium sms
-
Nocky - Profesionál
Nocky, a co mám dělat ? vrátíte mi 100Kč nebo co? Sám jsem toto ještě neviděl a myslím že mám premium sms...
-
DrafT - Kolemjdoucí
Ale já mám Premium SMS, vždy jsme to tak dělal i přes jiné hry. Možná že tam jste zrovna měli chybu a napsalo mi to toto: Litujeme, ale služba provozovatele je niní nedostupná o jeho dostupnosti vás budeme informovat a zkusíme vaši objednávku dokončit. Možná zrovna jste tam měli chybu protože já jinak takhle taky platím třeba přes: GameTeam.cz a je to úplně stejné jako u vás. Byl bych moc rád kdybyste mi alespoň poslali těch 100 korun nazpátek jinak moc děkuju že mi pomáháte. Štastný zbytek dne.
DrafT^

DrafT^
-
DrafT - Kolemjdoucí
čau, skús ešte napísať na [email protected] , kde napíš tvoj problém.
Maj strpenie určite sa tvoj problém vyrieši.
Maj strpenie určite sa tvoj problém vyrieši.
❤
-
SwitchFavy - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1