• Stránka 1 z 1
Problém s točením demem na NS..
Ahojte, mám jeden problém, který spočívá v tom, že se mi neukládají dema.. (točím přes record a stop..) To demo je, ale natočené. Jak to vím? Když napíšu do konsole playdem název dema tak se mi přehraje. Zkoušel jsem hledat ve složce s counter strikem v celém program files a nic.. Prostě nikde není..
PS: Mám counter strike od Gs.. Jestli není problém v tom..
PS: Mám counter strike od Gs.. Jestli není problém v tom..
-
Abjalvankytanan - Kolemjdoucí
Problém s točením demem na NS..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s točením demem na NS..
Mam uplne stejny problem a take se neukladaji screenshoty...a složku cstrike poznam 

- sklipnik
- Kolemjdoucí
Demo: do vyhledávače napiš název dema
Screen: myslím že se ukládají s koncovkou .jpg, takže stačí jen jít celkově do složky Counter Strike 1.6 a do vyhledávače napsat .jpg a mělo by to být
Screen: myslím že se ukládají s koncovkou .jpg, takže stačí jen jít celkově do složky Counter Strike 1.6 a do vyhledávače napsat .jpg a mělo by to být
-
HeRoY - Mistr
Tak problém jsem vyřešil.. Nevím jak se to tam mohlo ocitnout, ale všechny dema mi miznuly do %appdata% roaming a ještě nějáké složky.. Od teď prohledávám roaming tím, že napíšu název dema.. Děkuji, že jste se snažili pomoct. (vlastně bez toho, abych napsal název do vyhledávače bych to nedokázal.. Děkuji a můžete lock.
-
Abjalvankytanan - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1