• Stránka 1 z 1
Problém s VIP na BB2
Dobrý den,
rád bych se Vás požádal o pomoc s ExtraVIP účtem.
Dnes jsem hrál celý den BB2 a vše šlo jak má, ale když jsem si změnil rozlišení obrazovky tak se restartovala hra (kupodivu
) a když jsem se znovu připojil na server tak jsem ExtraVIP účet neměl...
Napsal jsem tedy znovu /aktivator a napsal jsem svůj kód a najednou mi vyskočila tabulka kde bylo napsáno :
Tvůj kód je sice správný, ale nemůžeš takto rychle obnovit svůj účet.
Obnovit účet půjde nejdříve za 48 hodin.
(Podtím ještě něco jak to mohu vyřešit).
Navštívil jsem tedy tento odkaz : http://www.gamesites.cz/help a našel jsem si svůj problém kde mi to ukázalo že mi nejspíš server udělil jinou ID, nebo že si mohu nainstalovat nový Counter-Strike 1.6 že prý mohu mít zastaralou verzi.
Stáhl jsem si novou instalačku a pak znovu nainstalovat Counter-Strike 1.6 (verzi jsem měl stejnou jako předtím takže tím to být nemohlo).
Chtěl bych se tedy zeptat jestli to nejde vyřešit nějak dříve.
Předem děkuji za odpověď,
s pozdravem Váš věrný hráč : [T]h[e]*[J]a[y]
rád bych se Vás požádal o pomoc s ExtraVIP účtem.
Dnes jsem hrál celý den BB2 a vše šlo jak má, ale když jsem si změnil rozlišení obrazovky tak se restartovala hra (kupodivu

Napsal jsem tedy znovu /aktivator a napsal jsem svůj kód a najednou mi vyskočila tabulka kde bylo napsáno :
Tvůj kód je sice správný, ale nemůžeš takto rychle obnovit svůj účet.
Obnovit účet půjde nejdříve za 48 hodin.
(Podtím ještě něco jak to mohu vyřešit).
Navštívil jsem tedy tento odkaz : http://www.gamesites.cz/help a našel jsem si svůj problém kde mi to ukázalo že mi nejspíš server udělil jinou ID, nebo že si mohu nainstalovat nový Counter-Strike 1.6 že prý mohu mít zastaralou verzi.
Stáhl jsem si novou instalačku a pak znovu nainstalovat Counter-Strike 1.6 (verzi jsem měl stejnou jako předtím takže tím to být nemohlo).
Chtěl bych se tedy zeptat jestli to nejde vyřešit nějak dříve.
Předem děkuji za odpověď,
s pozdravem Váš věrný hráč : [T]h[e]*[J]a[y]
- TheJay
- Amatér
Problém s VIP na BB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s VIP na BB2
Ahoj, budeš muset počkat 48 hodin...Pokud ti ale VIP nepůjde i pak, tak nám napiš na [email protected]
Tam nám uveď VIP kód a popis problému jako tady. Do té doby s tím bohužel nehneme.
Zamykám.
Tam nám uveď VIP kód a popis problému jako tady. Do té doby s tím bohužel nehneme.
Zamykám.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1