• Stránka 1 z 1
Problém s VIP
Dobrý den.
Mám celkem dost velký problém s aktivačním kodem který mi ještě nebyl vůbec zaslán už po 7 dnech (platil jsem to přes bankovní účet) tak bych se vás chtěl zeptat co mám dělat když jsem jim napsal že : [color=#FF0000]Dobrý den, dne 9.2 2020 jsem vám posílal přes bankovní účet 150kč na VIP knife server #1, už po 2 vám píšu aby jste mi to už po 3 dnech poslali ten aktivační kód a navíc jste mi ještě psali že: AKTIVACI POSÍLÁME DO 24-48 HODIN OD PŘIJETÍ PENĚZ NA NÁŠ ÚČET. A pořád jste mi to neposlali tak prosím aby jste to nějak vyřešili děkuji vám za přečtení tohoto emailu. =)
Tady máte důkaz že jsem vám těch 150kč na VIP posílal. + screenshot jsem jim posílal.
Tak bych vás MOC MOC MOC MOC A MOC poprosil aby jste mi nějak pomohli protože já na tady to fakt už nemám nervy
Děkuji za přečtení mého problému.
Přeji hezký den a budu rád za všechny odpovědi.
Mám celkem dost velký problém s aktivačním kodem který mi ještě nebyl vůbec zaslán už po 7 dnech (platil jsem to přes bankovní účet) tak bych se vás chtěl zeptat co mám dělat když jsem jim napsal že : [color=#FF0000]Dobrý den, dne 9.2 2020 jsem vám posílal přes bankovní účet 150kč na VIP knife server #1, už po 2 vám píšu aby jste mi to už po 3 dnech poslali ten aktivační kód a navíc jste mi ještě psali že: AKTIVACI POSÍLÁME DO 24-48 HODIN OD PŘIJETÍ PENĚZ NA NÁŠ ÚČET. A pořád jste mi to neposlali tak prosím aby jste to nějak vyřešili děkuji vám za přečtení tohoto emailu. =)
Tady máte důkaz že jsem vám těch 150kč na VIP posílal. + screenshot jsem jim posílal.
Tak bych vás MOC MOC MOC MOC A MOC poprosil aby jste mi nějak pomohli protože já na tady to fakt už nemám nervy

Děkuji za přečtení mého problému.
Přeji hezký den a budu rád za všechny odpovědi.
Knife since 2013
-
nol1f3r - Amatér
Problém s VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s VIP
Ahoj napiš do pm vedeni PEto tady je na něj link: peto-u62.html on ti určitě pomůže 

-
DominooCz - Sponzor
Re: Problém s VIP
Peto ho pošle na email GS a nebo mu napíše aby počkal na vyjádření z emailu.
On s tímto nic neudělá, protože to chodí asi Dwandymu na účet (myslím si tedy já) Každopádně vip přes bank. účet trvá déle, jelikož záleží na bance a taky na tom kdy si to poslal (víkendy se nedělá
)

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
• Stránka 1 z 1