• Stránka 1 z 1
Problém s Vip výhodami
Zdravím mam taky problem,
Poslal som 2 sms na aktivaciu VIP ihned nato mi prišli 2 linky na ktory ked kliknem tak chce aby som zadal telefonne čislo s ktoreho som sms posielal čislo ked zadam tak stále ukazuje že mam kredity 0€ a potrebne je mať 8€. Tych 8 eur mi realne odišlo aj z učtu takže vyplatene to je avšak ku aktivačnym kodom sa neviem dostať. Zadaval som na stranke už aj čislo s predvolbou +421 aj bez klasicky no stale ukazuje to iste.
Poprosim o pomoc ako dalej postupovať ? Kedže na emaile somnou nikto nekomunikuje.
Dakujem pekne
(síce to bolo skopírované od iného hráča ale mám takýto istý problém tak sa mi to nechcelo rozpisovať znova...)
Vopred Ďakujem.
Poslal som 2 sms na aktivaciu VIP ihned nato mi prišli 2 linky na ktory ked kliknem tak chce aby som zadal telefonne čislo s ktoreho som sms posielal čislo ked zadam tak stále ukazuje že mam kredity 0€ a potrebne je mať 8€. Tych 8 eur mi realne odišlo aj z učtu takže vyplatene to je avšak ku aktivačnym kodom sa neviem dostať. Zadaval som na stranke už aj čislo s predvolbou +421 aj bez klasicky no stale ukazuje to iste.
Poprosim o pomoc ako dalej postupovať ? Kedže na emaile somnou nikto nekomunikuje.
Dakujem pekne
(síce to bolo skopírované od iného hráča ale mám takýto istý problém tak sa mi to nechcelo rozpisovať znova...)
Vopred Ďakujem.
- M4t011
- Kolemjdoucí
Problém s Vip výhodami
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Vip výhodami
Zkus napsat někomu na fóru tady(PEto, who, ex)
Co se tyče problému, zkus zkontrolovat zda vše zadáváš vše opravdu správně a zda opravdu mas dostatek peněz na účtu.
Co se tyče problému, zkus zkontrolovat zda vše zadáváš vše opravdu správně a zda opravdu mas dostatek peněz na účtu.
-
eXiii - Profesionál
Re: Problém s Vip výhodami
Ahoj, keď si obsah svojej témy skopíroval zo staršej témy, tak si sa rovno mohol riadiť aj jej riešením 
post1113108.html?hilit=telefonne#p1113108
Každopádne, ak si už písal na náš email, tak najrozumnejším riešením mi príde počkať na odpoveď

post1113108.html?hilit=telefonne#p1113108
Každopádne, ak si už písal na náš email, tak najrozumnejším riešením mi príde počkať na odpoveď

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1