• Stránka 1 z 1
Problém se zvukem
Čest, Ježich mi nadělil nový PC všechno šlape, ale zvuk v CSku je špatný.
• Druh vašeho zařízení ? PC
• O Jaký problém se jedná ? Nainstaloval jsem steam a csko. Zapnul jsem hru a slyším ve sluchátkách takový šum. Slyším to když hraje hudba nebo kliknu na nějakou akci co má vydat zvuk. Ten šum bych popsal něco jako takový ear rape prostě. Např. při výstřelu se zvuk přehraje normálně a na konci zvukové stopy se přidá ještě ten ear rape.
• Možná příčina ? Nový PC, fakt nevím čím by to mohlo být např. u LoLka mi to nedělá, takže musí být problém někde na steamu.
• Jak dlouho problém přetrvává? Ode dneška kdy jsem se pokusil spustit hru.
Zkoušel jsem googlit, ale nenašel jsem nic, tak uvidíme jestli mi nějak dokážete poradit. Díkes.
• Druh vašeho zařízení ? PC
• O Jaký problém se jedná ? Nainstaloval jsem steam a csko. Zapnul jsem hru a slyším ve sluchátkách takový šum. Slyším to když hraje hudba nebo kliknu na nějakou akci co má vydat zvuk. Ten šum bych popsal něco jako takový ear rape prostě. Např. při výstřelu se zvuk přehraje normálně a na konci zvukové stopy se přidá ještě ten ear rape.
• Možná příčina ? Nový PC, fakt nevím čím by to mohlo být např. u LoLka mi to nedělá, takže musí být problém někde na steamu.
• Jak dlouho problém přetrvává? Ode dneška kdy jsem se pokusil spustit hru.
Zkoušel jsem googlit, ale nenašel jsem nic, tak uvidíme jestli mi nějak dokážete poradit. Díkes.
Admin since 24.3.2016
-
KenTik - Spamer
Problém se zvukem
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém se zvukem
Ahoj.
Chybu můžeš mít v driveru, tak bych zkusil reinstalovat, případně aktualizovat.
Pokud ti to dělá jen v CS:GO tak zkus reinstalovat hru nebo Steam, případně Ověřit integritu hry.
Případně si zkus najít nějakou zvukově náročnější hudbu a poslouchat, či to není sluchátkama, nebo nějakým špatným jackem/USB, když máš nový PC.
Chybu můžeš mít v driveru, tak bych zkusil reinstalovat, případně aktualizovat.
Pokud ti to dělá jen v CS:GO tak zkus reinstalovat hru nebo Steam, případně Ověřit integritu hry.
Případně si zkus najít nějakou zvukově náročnější hudbu a poslouchat, či to není sluchátkama, nebo nějakým špatným jackem/USB, když máš nový PC.
-
FurtiveCz - Zkušený
Re: Problém se zvukem
Aktualizoval jsem ovladače k nvidii a opravilo se to. Vůbec by mě nenapadlo, že grafika může ovlivnit zvuk Díkes.
Admin since 24.3.2016
-
KenTik - Spamer
• Stránka 1 z 1