• Stránka 1 z 1
Problem/Steam problem
Čau mám 2 problémy..
1 Problém
Hrál jsem na NS od Gamesites, stáhl jsem novou verzil a hrál jsem v poho. Ale dneska jsem ho chtěl přeinstalovat, ale nejde mi to znovu stáhnout.. Předtím jsem ho stáhl i s CSkem, ale teď tam je jenom upgrade. A když jsem chtěl stáhnout ten váš NS, tak mi to proste nejde otevřít v tom .zip..
2 Probém
Když jsem chtěl hrát na Steamu, tak to bylo všechno v poho, ale jen co jsem zmáčkl voice, tak kámoš slyšel jenom šumění.-.- Ale, když s někým volám na skype, tak mě slyší úplně normálně..
Můžete mi poradit?

1 Problém
Hrál jsem na NS od Gamesites, stáhl jsem novou verzil a hrál jsem v poho. Ale dneska jsem ho chtěl přeinstalovat, ale nejde mi to znovu stáhnout.. Předtím jsem ho stáhl i s CSkem, ale teď tam je jenom upgrade. A když jsem chtěl stáhnout ten váš NS, tak mi to proste nejde otevřít v tom .zip..

2 Probém
Když jsem chtěl hrát na Steamu, tak to bylo všechno v poho, ale jen co jsem zmáčkl voice, tak kámoš slyšel jenom šumění.-.- Ale, když s někým volám na skype, tak mě slyší úplně normálně..

Můžete mi poradit?

-
michael1598 - Pokročilý
Problem/Steam problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem/Steam problem
1. A stahuješ to přes laucher (GSPlay) ? kdyžtak zkontroluj složku jestli tam po předešlym CSku nic nezůstalo
2. Pokud tvůj kámoš nemá steam tak tě neuslyší, vyjímka je JB.
2. Pokud tvůj kámoš nemá steam tak tě neuslyší, vyjímka je JB.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
1Prave, ze to GSPlay mi nejde otevrit..
2. Ale co mam udelat aby me slysel? On slysi jen ŠUM.. Tak to tim padem ten JB hrat nemusim, kdyz me tam skoro nikdo neuslysi..
2. Ale co mam udelat aby me slysel? On slysi jen ŠUM.. Tak to tim padem ten JB hrat nemusim, kdyz me tam skoro nikdo neuslysi..
-
michael1598 - Pokročilý
Běžte na Ts/skype a máš pokoj nemusíš nic takéto řešit
-
ZguLowkaa - Amatér
ZguLowkaa píše:Běžte na Ts/skype a máš pokoj nemusíš nic takéto řešit
Tak jak mám pak hrát JB, Csko?
-
michael1598 - Pokročilý
Na JB ti to fungovat bude tam je to nahozený aby se slyšeli hráči NS se steam hráčema. A pokud je tvůj kamarád NS tak nikde jinde než na JB tě neuslyší.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
-
Khertys - Hlavní Support
1. Vyřešena
2.Pořeším potom
Takže můžete dát LOCK.
2.Pořeším potom
Takže můžete dát LOCK.
-
michael1598 - Pokročilý