• Stránka 1 z 1

Problem
Ahoj.. mám takový problém, některé zbraně v obchodě se mi zobrazují tak trochu retardovaně, ovšem děje se mi to pouze s CSkem ze steamu 
Tak se chci zeptat jestli nevíte čím to je nebo co mám udělat aby jsem měl CSko v pořádku.. Předem děkuji
 nebo co mám udělat aby jsem měl CSko v pořádku.. Předem děkuji

Tak se chci zeptat jestli nevíte čím to je
 nebo co mám udělat aby jsem měl CSko v pořádku.. Předem děkuji
 nebo co mám udělat aby jsem měl CSko v pořádku.. Předem děkuji- 

DemasCze
- Kolemjdoucí 
Re: Problem
Zdravim,
podle tech textur a zbrane v leve ruce si myslim, ze to bude mit neco spolecneho s grafikou. Samotnemu se mi neco takoveho stalo, kdyz mi odesla graficka karta. Tu mas ale nejspise v poradku, kdyz pises, ze se ti to deje pouze na steamu. Zrejme to bude jenom nekde spatne nastavene. Takze pro zacatek koukni do nastaveni "Options" -> "Video" -> "Renderer". Pravdepodobne tam budes mit nastaveno "Software". Pokud muzes, zkus prepnout misto "Software" na "OpenGL". Jestlize tohle nepomuze, zkusime neco jineho.

podle tech textur a zbrane v leve ruce si myslim, ze to bude mit neco spolecneho s grafikou. Samotnemu se mi neco takoveho stalo, kdyz mi odesla graficka karta. Tu mas ale nejspise v poradku, kdyz pises, ze se ti to deje pouze na steamu. Zrejme to bude jenom nekde spatne nastavene. Takze pro zacatek koukni do nastaveni "Options" -> "Video" -> "Renderer". Pravdepodobne tam budes mit nastaveno "Software". Pokud muzes, zkus prepnout misto "Software" na "OpenGL". Jestlize tohle nepomuze, zkusime neco jineho.
- 

Dreizak
- Zkušený 
No.. tak pomohlo to, ovšem, poté co jsem hru zavřel a chtěl jít hrát znova, nastala jiná chyba a to ta že hra se jednoduše.. nenačte. Zkoušel jsem už reinstalaci a stále nic když hru zapnu, tak jen černá obrazovka a po chvilce vyhodí Windows zprávu že hra přestala pracovat.

- 

DemasCze
- Kolemjdoucí 
Kdyz reinstal CSka nepomaha, zkusil bych preinstalovat jeste ovladace graficke karty, jinak netusim, co by to mohlo byt.

- 

Dreizak
- Zkušený 
Nevím jak přeinstalovat ovladače graficke karty 
A jestli nevíš, čím by to mohlo být, tak počkám na někoho kdo třeba bude vědět čím to je

A jestli nevíš, čím by to mohlo být, tak počkám na někoho kdo třeba bude vědět čím to je

- 

DemasCze
- Kolemjdoucí 
Už sem nebudu psát blboviny .
			▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
		Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
- 

smile0300
- Mistr 
smile0300 píše:máš SWAG zbraněchtěl bych to jak to máš ty , neměn jsi to
 bohužel, teď mám jiný problém než ty zbraně.. CSko se mi nechce vůbec načíst jak už jsem psal..
 bohužel, teď mám jiný problém než ty zbraně.. CSko se mi nechce vůbec načíst jak už jsem psal..- 

DemasCze
- Kolemjdoucí 
Re: Mam Problem
TheVomls píše:Když hraju CS tak pokud hraji na touhpadu jede to uplně normálně ale jak začnu hejbat s myší začně se mi celá hra strašně sekat. Už jsem zkoušel i přeinstalovat CS ale seká se to pořád. A věřte mi že na touchpadu se to hrát nedá. Prosím jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím pomocte mi. Děkuji TheVomls
Mohu na tebe dotaz? .. proč píšeš dotaz sem, když já chci jen odpovědi? -_- naprosto nedává smysl, založ ai téma a do toho napiš ten svůj důvod, děkuji..
- 

DemasCze
- Kolemjdoucí 
			 • Stránka 1 z 1