Volná diskuze o našich serverech a módech.

Problém týkající se serveru Minecraft.

Příspěvekod Jinesh » 18 srp 2020, 15:59

AHOJ! Jmenuji se Devin a hledám skupinu lidí (od 13 do 15 let), s nimiž bude mít svět minecrafů. Byli bychom ve stejném světě, navzájem si pomáhali, soutěžili a bavili se !! Pokud byste to chtěli udělat, pošlete mi prosím své uživatelské jméno pro xbox, abych vás mohl pozvat na svět. Mé xbox jméno je Dbone24. Pokud máte nějaké dotazy, pošlete mi prosím zprávu xbox.
Jinesh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Problém týkající se serveru Minecraft.

od Rumcajz » 18 srp 2020, 15:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém týkající se serveru Minecraft.

Příspěvekod Jinesh » 20 srp 2020, 10:05

Jinesh píše:AHOJ! Jmenuji se Devin a hledám skupinu lidí (od 13 do 15 let), s nimiž bude mít svět minecrafů. Byli bychom ve stejném světě, navzájem si pomáhali, soutěžili a bavili se !! Pokud byste to chtěli udělat, pošlete mi prosím své uživatelské jméno pro xbox, abych vás mohl pozvat na svět. Mé xbox jméno je Dbone24. Pokud máte nějaké dotazy, pošlete mi prosím zprávu xbox.

Měl jsem problémy s Minecraftem. Načte se nebo nehraje, pokud neudělám následující postup.

Poznamenat; Zkusil jsem to s různými verzemi hry s podobnými přesnými neuspokojivými výsledky.

Otevřete Minecraft Launcher
Vyberte verzi Minecraft, kterou jsem chtěl hrát

Otevřete Správce úloh

Přejděte dolů k M a zjistěte, že na pozadí běží 2 Mincraft (x32) se dvěma různými hodnotami využití paměti.

Po ukončení těchto dvou odpalovacích zařízení Minecraft se spustí Minecraft

Hlavním problémem je, že na multiplayeri a pro jednoho hráče nebude zobrazovat vzhled. Jsem si plně jistý, že má něco dělat, že 2 odpalovací zařízení pro minecraft stále běží na pozadí.

Abych to napravil, provedl jsem mnoho procesů, to je doslova moje poslední možnost.
Jinesh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Servery